asdf

Íme az első fotók Angelina Jolie és Brad Pitt esküvőjéről

  • Szerző: Nikk
Amikor Brad Pitt és Angelina Jolie elkezdték szervezni esküvőjüket, nem kellett sokáig menniük, hiszen ott volt hat közös gyermekük, akik örömmel álmodták meg szüleik nagy napját. A hangulatos eseményre végül augusztus 23-án került sor, mindössze 20 barát és családtagok részvételével.

A helyszínül szolgáló kápolna Chateau Miravalban egy családi birtokon volt. Jolie egyedi ruhában mondta ki a boldogító igent, amelyről az első fotó a Hello! magazin e heti számában jelent meg. A lagzin minden gyermek kulcsfontosságú szerepet kapott,  Angelinát Maddox és Pax vezette az oltárhoz, Zahara és Vivienne szirmokat szórt előttük, a gyűrűhordozók pedig Shiloh és Knox voltak.

Wed 1
A People címlapján

„Fontos volt számunkra, hogy ez a nap nyugodt legyen, tele nevetéssel.” – mondta a pár a Hello!-nak. „Ez egy különleges nap volt, amelyet megosztottunk a gyerekekkel, és ez egy nagyon boldog időszak volt a család életében.”

Angelina ruháját Luigi Massi tervezte. "Luigi olyan számomra, mintha családtag lenne, így nem is tudtam volna elképzelni azt, hogy bárki más készítse el a ruhámat." - tette még hozzá Angelina.

Wed 2
A Hello borítóján

aj
A gyerekek is boldogok voltak

brange
Hullottak a szirmok

brange helyszín
Chateau Miravalban és a kápolna

További megható képek a nagy napról:

AJ BP 1

AJ BP 2

AJ BP 3

AJ BP 6

AJ BP 7

AJ BP 8

AJ BP 9

AJ BP 10

Megosztás facebookon