asdf

Íme Magyarország első mobilmozija

  • Szerző: MoziStar
A Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan c. filmet bárki házhoz rendelheti, mielőtt a mozikba kerül. De nem DVD-n: a film készítői megépítették Magyarország első mobilmoziját, amely házhoz szállítja a filmet a nézőkhöz.

A  mozibuszt négy napon át naponta kétszer lehet házhoz rendelni. Egyszerre maximum hat néző, csoportonként 10,000 forintért tekintheti meg a Van filmet egy csak nekik szóló, exkluzív vetítésen, külön meglepetéssel.mobilmozi01A vetítések a Valyo (Város és folyó egyesület) egyedi buszában zajlanak, amely erre az alkalomra mozivá alakult át. A mobilmozit a http://www.hazhozmegyamozi.com weboldalon lehet megrendelni a kért helyszín és egy telefonszám megadásával, Budapest területén. A mobilmozi a kért címhez lehető legközelebb keres parkolóhelyet, majd felhívják a rendelőt a pontos helyszínnel és kezdődhet is a vetítés. A rendeléssel és a barátok beszervezésével a limitált időpontok miatt ajánlott sietni. mobilmozi02mobilmozi03

A film készítői úgy gondolták, az a generáció, akinek a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan leginkább szól, nem feltétlenül jár moziba, de legalábbis megváltoztak a filmfogyasztási szokásai. A mobilmozi koncepció megfordítja a szokásos formulát: nem a fiatalokat akarja a moziba csalogatni, hanem a mozit viszi el nekik. A készítők remélik, hogy a mobilmozival a Karlovy Vary-ban vetített és a Cinefesten díjazott Van film egy még emlékezetesebb estét tud szerezni a nézőkek.

Megosztás facebookon