asdf

Iszak Eszti: A mozi nagyobb élményt jelent!

  • Szerző: Nikk
Nemrég a Viva Tv bájos műsorvezetőjét, Iszak Esztit faggattuk mozis szokásairól.

iszake
Filmnézés otthon, vagy inkább moziban?  Nagyon szeretek moziba járni, de van, hogy nincs erőm, vagy kedvem elmenni. Ilyenkor otthon előveszek egy DVD-t, vagy a neten keresgélek filmek után. A mozi az persze nagyobb élményt jelent!

Kukorica, vagy nachos? A filmek közben mindenképpen nassolok. Mindig azt érzem, hogy valamit kell! (nevet) Csoki, nachos, kukorica, bármi jöhet!

Egyedül, vagy partnerrel? Van olyan film, amit inkább egyedül nézek, mert nagyon oda akarok rá figyelni. De imádok partnerrel is filmezni, barátnőkkel, baráttal, anyukámmal. Közben beszélgetünk, és a viccek is nagyobbat szólhatnak.

Kedvenc film? Minden kategóriában van kedvencem! Imádom például a Harcosok klubját, szerintem nagyon-nagyon jó film. Az a baj, hogy most nagyon sok mindent tudnék felsorolni, és akkor egyet sem emeltem ki a tucatból! (nevet)

Mit néztél meg legutóbb moziban? Moziban utoljára a Feledést néztem meg Tom Cruise-zal. Nem ez az alkotás áll hozzám a legközelebb, de azért a látványvilága nagyon hatásos lett!

Megosztás facebookon