asdf

Jack Nicholson befejezi a filmezést?

Tegnap egy amerikai magazin arról adott hírt, hogy a háromszoros Oscar-díjas színész otthagyja Hollywoodot. Azt írták, hogy ötven év filmezés után az amerikai színész csöndben visszavonul a filmezéstől memóriájának romlása miatt.

Az amerikai Star magazin egy bennfentes forrásra hivatkozva írta meg, hogy a 76 esztendős sztár már nehezen birkózik meg a szereptanulással, ezért nem vállal több filmet. A közelmúltban állítólag visszaadott egy szerepet a Nebrasca című filmben, amelyben egy idős alkoholista apát kellett volna alakítania. A producereknek azonban azzal magyarázta döntését, hogy nem érdekli a szerep. Nicholson 2010-ben forgatott utoljára.

jacknicholson1

Az NBC azonban mindent cáfolt. Maria Shriver, a csatorna munkatársa (és egyben Arnold Schwarzenegger exfelesége) közölte, hogy Nicholson semmilyen időskori memóriazavarban nem szenved és esze ágában sincs abbahagyni a filmezést. Annyira nincs, hogy egyfolytában forgatókönyveket olvas, hogy megtalálja a következő szerepét.

Az ugyan igaz, hogy a színész 2010-ben forgatott utoljára a Honnan tudod? című filmben Reese Witherspoonnal és Owen Wilsonnal, de nyilvános szerepléseket folyamatosan vállalt, a tavalyi Oscar-gálán pedig még Jennifer Lawrence-szel is flörtölt. A Los Angeles Lakers meccsein is az első sorban szurkol, semmi nem utal arra, hogy megromlott volna a szellemi egészsége.

Reméljük még nem akar visszavonulni Mr. Nicholson, és csodálhatjuk remek alakításait újabb mozi filmekben.

Megosztás facebookon