asdf

Jack O'Connell elpirult George Clooney előtt

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Ha a Pénzes cápa kerül szóba, mindenki a két főszereplőt, George Clooney-t és Julia Roberts-et meg a rendezőt, Jodie Foster-t emlegeti. Pedig van még egy fontos szereplője a thrillernek.

A tévéstúdióban élő adásban túszokat szedő fiatalembert alakító Jack O’Connell (Rendíthetetlen), aki azt meséli, nagyon zavarban volt, amikor elkezdődött a közös munka Clooney-ékkal.

money-monster-set-george-clooney-jack-o-connell

"Kezdetben dadogtam és pirultam, amikor George Clooney-val próbálni kezdtünk. Viszont szerencsére mindkettőnknek vannak ír felmenői és szeretünk baseballról dumálni, szóval, hamar közel kerültünk egymáshoz. De a barátság kevés. George nem kímélt." – mesélte a 25 éves brit színész. O’Connell ugyanis az akciójelenetek felvétele előtt fekvőtámaszokkal készült: ő így hozza hangulatba magát. Beszámolója szerint ezt a stáb el is fogadta, és tisztelte. Ám egyszer mégis egyre hangosabb nevetés kísérte a bemelegítését. Felnézett: George Clooney állt mellette és talajtorna gyakorlatokat adott elő az 1930-as évek modorában.

"Neki a film bevezető jeleneteiben táncolnia kellett. Amikor láttam, hogy a két táncos csajjal gyakorol, eszembe jutott, hogy visszavághatnék. De úgy láttam, hogy nagyon koncentrál. Inkább békén hagytam. Ennyire még nem vagyunk jóban…" – mondta vigyorogva a színész, aki a Skins sorozatban és a Rendíthetetlen-ben lett híres.

Pénzes cápa/Money Monster: Hazai bemutató: 2016. május 26.

Megosztás facebookon