asdf

Jack Sparrow-t koppintja Frodo, a Gyűrűk Ura hőse!

  • Szerző: Nikk
  • Forrás: Comment.Blog
Május végén lett százharminc esztendős a Kincses sziget!

BlackSailsPoster-610x903

Nem kedvelted a Kincses sziget-et? Sebaj, hamarosan két kalóz sorozattal vigasztalódhatsz! Az egyik sorozat Black Sails címre hallgat, amelyet T.J. Scottot fog rendezni. Így az biztos, hogy erőszakban és szexben nem lesz hiány az új alkotásban! Az első évad főkaraktere, a Kincses sziget Flint kapitánya lesz, aki tettestársával szeretné megmenteni New Providence-t, ugyanis ez az a helyszín, amely csak úgy vonzza a kalózokat, prostikat, valamint tolvajokat. Láthatjuk majd az előzménysorozatban többek között Long John Silver-t és Billy Bones-t, John Rackham-t. De feltűnik a leghíresebb kalóznő, Anne Bonny is.

39779327

A pálmát mégis az agyon sminkelt őrültet meglehetősen hűen játszó Elijah Wood (Gyűrűk Ura) viszi el, így pedig hamarosan biztosan kilép a  Frodo skatulyából! Akár szeretjük a Kincses sziget-et, akár nem, az fix, hogy enélkül az alkotás nélkül aligha tartana ott Long John Silver, ahol tart. Valamint ne feledjük el azt sem, hogy a Karib tenger című filmmel Johnny Depp népszerűsége is igencsak megugrott, Jack Sparrow újabb korszakot nyitott a kalózos filmtörténelemben!

Egy kis kedvcsinálónak íme a trailer:

A másik tévésorozatot, a Crossbones-t az NBC-nek köszönhetjük. A forgatókönyvíró Neil Cross, a főszereplő pedig Edward Teach lett. Amíg tavaly úgy volt, hogy Hugh Laurie lesz az alkotás legvéresebb kezű kalóza, addig végül John Malkovich-ra esett a választás. A történet szintén New Providence szigetén játszódik, és Feketeszakáll kivégzése a cél. A kalózok között megbújó Lowe azonban nem képes Feketeszakáll elpusztítására, ugyanis mikor közelébe kerül, elkezdi csodálni őt, és átáll az oldalára. Így Feketeszakáll és Lowe együtt küzd meg a kalózkirállyal, és még sok-sok más ellenséggel. A premierek 2014-ben várhatóak!

Crossbones-NBC

Megosztás facebookon