asdf

Jason Statham, ahogy eddig még nem láttad

A különleges erők ex-katonáját, Joey Jones-t (Jason Statham-Parker, The Expendables - A feláldozhatók, Crank - Felpörögve, A szállító) katonai bíróság elé állítják, majd hajléktalanként az utcán találja magát.

_RIG4444.NEF

Egy éjjel betör a Covent Garden egyik lakásába és rájön, hogy a luxusház üresen fog állni három hónapig. Talál hitelkártyát, kocsikulcsot és egy jól feltöltött bankszámlát, ami csak arra vár, hogy megdézsmálja – ő azonban arra használja fel ezt a helyzetet, hogy egyenesbe hozza az életét. Leáll az ivással, a drogokkal és beáll mosogatónak egy kínai étterembe. Hamarosan előléptetik ajtónállóvá és nem hivatalos kidobóvá. Olyan hatékonysággal dolgozik, hogy felkelti egy kínai gengszterfőnök figyelmét, aki felbéreli sofőrnek és végrehajtónak. Joey egyre feljebb lép a sohói kínai alvilág ranglétráján. De nem felejti el régi barátait, akik még az utcán élnek. 

A Kolibri kód (Hummingbird) brutális thriller, amely mégis meglepően érzelem gazdag: egy férfi, aki hisz magában, az újjászületése után a saját igazságát keresi, és ha nem is örökre, de a szerelem lesz a jutalma...

Megosztás facebookon