asdf

Játékfüggő volt a Warcraft sztárja

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Napi 18 órát játszott a Warcraft nevű videójátékkal Robert Kazinsky, aki akkoriban nem gondolta volna, hogy egyszer a Warcraftból készült szuperprodukció, a Warcraft - A kezdetek egyik főszereplője lesz.

A fiatal színész terápiás okokból menekült a játék fantáziavilágába, ahol emberek és orkok vívják vég nélküli háborújukat. Robert Kazinsky akkoriban a legnépszerűbb brit tévésorozat, az EastEnders egyik gonoszát alakította, s mivel sok néző azonosította a szerepével, állandó zaklatásoknak volt kitéve. Ezért befelé fordult, és legszívesebben Azeroth-ban, a Warcraft fantáziavilágában töltötte idejét.

Warcraft-Orgrim-aspecto-pelicula-orco-robert-kazinsky-2Az online játéknak 6-7 millió előfizetője van a világ minden részéről, akik különböző karakterek bőrébe bújva kapcsolatba tudnak lépni egymással. "Egy szál gatyában ültem a gép előtt, kínai kaját ettem papírdobozból és kólával öblítettem le. A játék lett az életem, mert ismeretlen barátokra tehettem szert általa, akik nem gyűlölködtek, hanem kizárólag a harci képességeim alapján ítéltek meg. A szupermarketben attól kellett tartanom, hogy valaki képen vág a sorozatbeli szerepem miatt, a Warcraftban viszont szimpatikus emberekre találtam. Akármilyen furcsán hangzik, a játék megmentette az életem."- vallotta be a színész Conan O'Briannek, az egyik legnézettebb amerikai beszélgetős műsor házigazdájának.warcraft_storyWarcraft-filmet a nemrég elhunyt David Bowie fia, Duncan Johnson rendezte, aki Hold című sci-fijével bebizonyította, hogy napjaink egyik leginvenciózusabb mozgóképes alkotója.

Warcraft - Hazai bemutató: 2016. május 26.

Megosztás facebookon