asdf

Jennifer Lopez globális szupersztárt játszik új filmjében

  • Szerző: MoziStar
Egy szokatlan románc, amely két különböző emberről szól, akik valami igazit keresnek egy olyan világban, ahol az értéket a lájkok és a követők jelentik. Jennifer Lopez, Owen Wilson és Maluma főszereplésével februárban érkezik a mozikba a VEGYÉL EL!
Jennifer Lopez egy popsztárt és egyben egy menyasszonyt alakít új romantikus vígjátékában, a Vegyél el című filmben, aki a csalódásból a váratlan szerelembe menekül.

A New York Post kritikusa szerint jobb főszereplőt nem is találhattak volna, hiszen a színésznő a való életben is valóságos sorozat-menyasszony, tekintve, hogy hányszor ment már férjhez, illetve jegyezték el. Éppen a levegőben lóg, hogy mégis hozzámegy korábbi és jelenlegi párjához, Ben Affleck-hez.
vegyelel_01
A színésznő azonban nem az intenzív menyasszonykodást emeli ki az új karakter jellemzése során, hanem a pozitív tulajdonságait helyezi előtérbe. „Globális szupersztárt alakítok – mondta kissé ironikusan. – Erős, magabiztos üzletasszony. Ugyanakkor normális ember, olyan lány, aki magányosnak érzi magát. Ezeket a dolgokat mindenki másnál jobban értem, mintha kitárnám a lelkemet.”

A filmben Lopez karaktere egy másik szupersztárhoz készül hozzámenni (Maluma), de aztán váratlan fordulat történik, amikor színre lép egy közönséges halandó (Owen Wilson).

Vegyél el / Marry Me – Hazai bemutató: 2022. február 10.

Megosztás facebookon