asdf

Jessica Alba önbizalmán nagyot lendített Jason Statham

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Freeman Film
Jason Statham kirobbanó formában van. A 49 éves sztár legújabb akciófilmjében, A mestergyilkos – Feltámadás-ban (16) szuperlátványos és lélegzetelállító bunyókkal rázza fel a mozik közönségét, miközben hol egy felhőkarcolót mászik meg, hol pedig egy óriási szikláról veti magát a vízbe.

A Thaiföldön forgatott filmben fontos szerep jut vizes jeleneteknek, aminek Statham kifejezetten örült. A színészről ugyanis kevesen tudják, hogy karrierje kezdetén tagja volt az angol műugró válogatottnak, és ahogy azt A mestergyilkos-Feltámadás Los Angeles-i premierjén a napokban el is árulta, egy igazán fájó pont az életében, hogy sosem juthatott el az olimpiai játékokra. Helyette – a rajongói nagy örömére - olyan szuper filmekben képezte magát világhíres akciósztárrá, mint a Blöff, A szállító vagy a Crank – Felpörgetve.

mechanic-resurrection-jason-statham-jessica-alba01A film női főszerepét a Sin City sztárjára, Jessica Albára bízták, aki nem csak csodás alakját, de harcbeli tudását is megvillantja A mestergyilkos folytatásában. Sőt, még Jason Stathammel is megverekszenek egy jelenet erejéig: először ellenségekként, aztán pedig egy sokkal intimebb helyzetben.

mechanic-resurrection-jason-statham-jessica-alba02„Jason iszonyatosan precíz ember, 14 órás forgatási nap után is még két órát tölt edzéssel. Kicsit aggasztott, hogyan is tudnám elhitetni, hogy én jobb vagyok a bunyóban, mint ő.” – mesélte a 35 éves színésznő, aki egy csodás Dolce&Gabbana virágmintás, földig érő ruhában jelent meg a premieren Statham oldalán.

mechanic-resurrection-jason-statham-jessica-alba03

„De szerencsére egy napon vettük fel a dulakodós jelenetet és a romantikus hancúrozásunkat is, így az önbizalmam helyreállt. Azt hiszem az utóbbi sokkal jobban ment nekem.” – mondta a színésznő az interjú során. De Statham megnyugtatta a rajongókat, hogy Jessica igenis egy kemény csajszi.

mechanic-resurrection-jason-statham-jessica-alba04„A gyönyörű külső egy vagány csajt takar. Ha túl puhány lenne, nem hiszem, hogy Arthur Bishop (őt játssza Statham a filmben) képes lenne a világot beutazni, csak azért, hogy megmentse őt.”  - nyilatkozta Statham.

A mestergyilkos - Feltámadás/Mechanic: Resurrection - Hazai bemutató: 2016. szeptember 1.

Megosztás facebookon