asdf

Joseph Gordon-Levitt rendezi Sandmant

  • Szerző: P. Kristóf
Múlt hónapban röppent fel a pletyka, hogy Joseph Gordon-Levitt is szerepet kaphat a Homokember történetét feldolgozó filmben, most az is kiderült, hogy a rendezői székbe is ő ül majd.

A The Sandman című képregény első filmes adaptációjának főszereplője és egyben rendezője is Joseph Gordon-Levitt lesz. Az amerikai sztárnak nem ez lesz az első kalandja egy szuperhőssel, ugyanis korábban feltűnt már A sötét lovag - Felemelkedés című moziban is. A címszereplő Sandman, az álmok ember alakú istene, akit a nyugati kultúrában általában álommanóként emlegetnek és nem azonos a Pókember sorozatból ismert Homokemberrel.

JGL Homokember

A Joseph Gordon-Levitt által életre keltett figura a Végtelenek családjának tagja, akik hozzá hasonlóan az élet egy-egy területe felett uralkodnak, mint például a halál, a végzet, vagy a vágy. A Morpheus néven is emlegetett figura 70 éven át raboskodott egy varázslónál, majd miután kiszabadult bosszúhadjáratra indul, majd utána megpróbálja a mai világban is kiépíteni királyságát. 

Joseph Gordon-Levitt első rendezése, a Don Jon idén debütált a mozikban és pozitív kritikai visszhangot kapott. A színészt legközelebb a Sin City: Ölni tudnál érte című filmben láthatjuk majd jövő augusztusban.

A Sandmanről egyelőre nem sokat tudni ezen kívül, csupán annyit hogy David S. Goyer, A sötét lovag-trilógia és Az acélember írója lesz a producere és 2016-ban érkezhet a mozikba.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon