asdf

Julia Roberts ezért tér vissza a romkomhoz

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: UIP-Duna
Az Oscar-díjas Julia Roberts húsz éve nem szerepelt romantikus vígjátékban, aminek megvolt az oka.
A kilencvenes években Julia Roberts volt a romantikus vígjátékok koronázatlan királynője (Micsoda nő, Álljon meg a nászmenet, Sztárom a párom), aztán az Amerika kedvenceivel (2001) megszakadt a széria, a színésznő sok műfajban brillírozott, de a romkom hosszú évekig kimaradt. Most viszont visszatér a romantikához a Ticket to Paradise című című filmben George Clooney oldalán, akivel ötödször játszik együtt.
cannes-2022-julia-roberts
Julia Roberts a 75. Cannes-i Filmfesztiválon

Julia Roberts nemrég tisztázta a romantikus vígjátékhoz fűződő viszonyát a The New York Times-nak adott interjújában: „Szeretek nevetni és viccesnek lenni. Egy csomó endorfin szabadul fel, a közönség pedig örül. Öröm ez a műfaj, de régen volt alkalmam utoljára ilyesmiben játszani. Az emberek tévesen gondolják, hogy azért telt el ennyi idő, mert nem volt kedvem hozzá. Ha olyan forgatókönyv akad a kezembe, mint a Sztárok a páromé vagy az Álljon meg a nászmeneté, megcsináltam volna. De nem találkoztam ilyennel, amíg el nem jött a Ticket to Paradise.”
julia-george-cannes
A színésznő az utóbbi időben hátrébb lépett a reflektorfényből, mert háromgyerekes családanyaként akart kiteljesedni, amiben igazán örömét leli. Most viszont azért is vállalt el egy romantikus vígjátékot, hogy megmutassa a srácoknak, buzognak még benne a kreatív energiák. A Ticket to Paradise két főhőse egy elvált házaspár (Roberts és Clooney), akik azért utaznak Balira, hogy megakadályozzák lányuk házasságát, nehogy elkövesse ugyanazt a hibát, amit ők.

Ticket to Paradise – Hazai bemutató: 2022. október 20.
Megosztás facebookon