asdf

Karácsonyi meglepetés a Nickelodeontól

  • Szerző: Marcika
  • Forrás: RedLemon
Igazi meglepetésekkel készül a karácsonyra a Nickelodeon csatorna. Különleges, ünnepi epizódokkal készülnek a kicsiknek. Műsorra tűzik SpongyaBob Kockanadrág karácsonyi történeteit, kedvenc Robotunk és Mumusunk, na meg a nyelvzseni Dóra, a felfedező is megtanulja, adni jobb, mint kapni.

Karácsony közeledtével a Nickelodeon is ünnepi hangulatba kerül! A készülődés közben is érdemes ide kapcsolni, hiszen a kicsiket és a nagyokat egyaránt kedvenc sorozataik karácsonyi epizódjaival lepi meg Magyarország egyik legnézettebb gyerekcsatornája.

Bikinifenék lakói különleges napra ébrednek, SpongyaBob Kockanadrág vezérletével ugyanis mindent meg kell majd tenniük azért, hogy megmentsék a Karácsonyt. Plankton úgy dönt, hogy idén, mire megérkezik a Mikulás, a tengermélyi város minden egyes lakójából rosszfiút varázsol különleges főzetével. Kedvenc sárga szivacsunkra és Patrikra vár a feladat, hogy a nap hősei legyenek és megmutassák, nem voltak ők azért olyan rossz gyerekek: igenis megérdemelnek néhány ajándékot a nagyszakállútól.

spongyabobkaracsony

Madagaszkár pingvinjei sem járnak majd jobban, Ricóék előtt nem kisebb feladat lesz, mint hogy egy egész állatkertet kidekoráljanak. Vajon Julien király hajlandó lesz arra, hogy két percre elfelejtse a rá annyira jellemző arroganciáját és a Kapitány vezette apró légiónak segítsen a díszítésben és a készülődésben?

madagaszkar_karacsony

A Nickelodeon a legkisebbekre is gondol majd az ünnepeken, így Robot és legjobb barátja, a Mumus muzikális szenzációkká válnak, és egyenesen a Broadwayt veszik célba! Dóra, a felfedező pórul járt barátjának próbál meg ajándékot kicsikarni a Télapótól, míg a Mancs őrjárat lelkes kiskutyái a Mikulás elveszett puttonyát mentik majd meg és saját kezűleg próbálják meg kiszállítani az ajándékokat a várakozó kisgyerekeknek.

dorakaracsony

Mesés karácsony, csak a Nickelodeon műsorán!

 

Különleges karácsonyi epizódok:

A Madagaszkár pingvinjei – december 24.18:25

SpongyaBob Kockanadrág – december 24.20:30

Robot és Mumus – december 25. 19:15

A Mancs őrjárat –  december 25. 09:35

Dóra, a felfedező – december 25. 10:00

A Mancs őrjárat – december 26. 09:35

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon