asdf

Képek a 47 Ronin forgatásáról

Csekkoljátok a december 26-án mozikba kerülő 47 Ronin című rendkívül látványos akciófilm forgatásán készült fényképeket.

Keanu Reeves nemzetközi sztárcsapat élén harcol a 47 roninban. Egy cselszövő nagyúr megölte a 47 ronin hűbérurát, őket pedig elűzte földjükről. A harcosok megesküsznek, hogy bosszút állnak urukért és helyreállítják rendjük becsületét. A száműzött roninoknak szükségük van Kai (Reeves), a korábban elkergetett félvér segítségére, hogy keresztülverekedhessék magukat a veszélyes vadonon, amelyben szörnyetegek, alakváltó boszorkányok és más megannyi borzalom várja az utazót. A korábbi megtagadott rabszolga hőssé érik a küzdelemben, és a maroknyi lázadó példaképévé válik, akik elindulnak földjük visszaszerzéséért – és hogy bevonuljanak a történelembe.

A látványos 3D-s akciófilm újragondolja Japán nemzeti legendáját, amelyet az idők során számos alkalommal interpretáltak már írásban és mozis, tévés feldolgozásokban; a roninok önfeláldozásával és halhatatlan becsületével most a közönség új nemzedéke ismerkedhet meg, ahogyan még senki soha nem láthatta.

A 47 ronint budapesti stúdiókban és a London melletti Shepperton Studios hatalmas díszleteiben forgatták. Az alkotók célja az volt, hogy Japánnak azt a romantikus képét keltsék életre, amely az emberek fejében él. „Az volt a dolgunk, hogy fogjuk a forgatókönyvet, és Budapesten meg Londonban keltsük életre a feudális Japánt” – világít rá a feladat különlegességére Abdy producer.

Érdekesség, hogy a 47 ronin lesz Rick Genest első mozifilmje, akit arról ismerhet a világ, hogy teljes testét tetoválások borítják. A kanadai modell Porondmestert játssza a filmben, aki a cirkuszi játékok felelőse. Alávaló bűnöző, ő működteti azt az arénát, amelyben az emberek szörnyekkel küzdenek meg. Nem várt fordulatot jelent pályafutásában, amikor Kai áll ki az Ogre ellen.

A 47 ronin december 26-tól lesz látható a magyar mozikban, addig is csekkoljátok a film forgatásán készült fényképeket galériánkban.

47 Ronin forgatás - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon