asdf

Kiállították a Különben dühbe jövünk-ből is ismert Buggy-t!

  • Szerző: MoziStar
A Bud Spencer és Terence Hill filmből is jól ismert Dune Buggy autót a jótékonysági aukció végéig bárki megtekintheti az Aréna Plázában. Az árverés bevételből a Heim Pál Gyermekgyógyászati Intézetet támogatják a szervezők, a nyertesnek pedig személyesen Terence Hill adja át a slusszkulcsot február 16-án Guido & Maurizio De Angelis koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában.
Ámuló tömeg veszi körül az Aréna Pláza alsó szintjén kiállított Dune Buggy-t. A Bud Spencer és Terence Hill rajongók számára kötelező ’zarándokút’: február 15-ig bárki akár le is fotózhatja magát a kis piros autóval.
buggy01
buggy03
A jótékonysági aukció kampány részeként Terence Hill nemrégiben a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetben személyesen is tiszteletét tette. 
buggy02
Óriási érdeklődés van a december 1-től indult árverés iránt, jelenleg 50 000 euro felé tart a licitálás összege. A jótékonysági aukció lezárulta után még egyszer, utoljára találkozhatunk a legendás kocsival február 16-án a Guido & Maurizio De Angelis koncerten a Sportarénában. Az esemény sztárvendégei Terence Hill és az egykor Sandokant megformázó Kabir Bedi lesznek. Világsztárok és a zenetörténelem legnagyszerűbb és legszórakoztatóbb filmzenéi az eredeti szerzők előadásában! (A Bud Spencer és Terence Hill filmek mellett még többek között a „Sandokan – A maláj tigris”, „A szavanna fia”, a „80 nap alatt a föld körül Willy Foggal” és a „Zorro” zenéit is hallhatjuk majd.)

A jótékonysági aukcióba itt lehet bekapcsolódni: www.kulonbenduhbejovunk.hu

Guido & Maurizio De Angelis koncert

2019. február 16.
Papp László Budapest Sportaréna

Megosztás facebookon