asdf

Közel 70 év után folytatódik a legszebb karácsonyi történet

  • Szerző: P. Kristóf
Még a Reszkessetek betörők előtt volt egy karácsonyi film, mely mindenkinek megmelengette a szívét. Az 1946-os Az élet csodaszép most közel 70 év után folytatódik.

Úgy látszik, Hollywoodban nem tudnak leállni, tényleg a folytatások éve lesz 2015. Most éppen az 1946-os klasszikus karácsonyi történetet, Az élet csodaszép című remekművet vették elő, de az ilyenkor megszokott remake helyett úgy döntöttek, hogy ennyi év után folytatják a sztorit. A produkció az It's a Wonderful Life: The Rest of the Story munkacímet kapta és az eredeti filmben szereplő George Bailey (James Stewart) unokájáról fog szólni. 

Az élet csodaszép

A filmkészítők nem érzik, hogy megtanultuk volna a leckét, miszerint egy életünk van, melyet mindennél jobban érdemes kihasználni, így még egyszer elmondják nekünk. Az unoka ugyanabba a hibába esik, mint nagyapja, ezért neki is megjelenik egy angyal, hogy bemutassa, milyen lenne a világ, ha ő nem létezne. Ez azért már kicsit beteges, hogy egy családban ilyen sokan élik át ezt, vagy az is lehet, hogy csak a hollywood-i producerek őrültek meg. 

A két film közötti egyetlen kapcsolat az eredeti darabban a főszereplő kislányát alakító Karolyn Grimes, aki ezúttal az angyal szerepében lesz látható. A 73 éves színésznő azóta nem sok szerepet kapott, így ez lenne a nagy visszatérése. 

"Az új film megtartja az eredeti hangulatát és mindenképp meg kell osztani az emberekkel. Az évek során közel 20 különböző forgatókönyvet olvastam, amelyet Az élet csodaszép folytatásának szántak, de egyik sem volt túl jó. Viszont Bob Farnsworth és Martha Bolton története csodálatos és egyből részese akartam lenni az ő verziójuknak." - nyilatkozta a produkcióról Grimes.

Az élet csodaszép második része várhatóan 2015. karácsonyán érkezik majd.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon