asdf

Kurt Russell a Halálos iramban 7-ben

  • Szerző: P. Kristóf
Még egy nagy név merült fel a Halálos iramban hetedik részének stáblistájához.

A nyolcvanas évek akciólegendája, Kurt Russell a Variety magazin értesülései szerint jelenleg tárgyal a studióval a lehetséges szerepről. Egyelőre nem tudni semmit a karakteréről, de az már kiderült, hogy eredetileg Denzel Washington-t akarták az eljátszására. Az amerikai színész Vin Diesel, Paul Walker, Jason Statham, Ronda Rousey, Tony Jaa és Tyrese Gibson társaságához csatlakozna, de a franchise több, korábbi sikeres figurája is visszatérhet a pletykák szerint. 

A Halálos iramban 7 a színész első komolyabb filmje lenne Quentin Tarantino 2007-es Grindhouse - Halálbiztos című horrorja óta. Úgy volt, hogy a Django elszabadul-ban is feltűnik, ám félúton otthagyta a produkciót. 

A rendező James Wan lesz, aki korábban olyan mozikat készített, mint a Fűrész, vagy a nálunk szeptember 19-én debütáló Démonok között. A történet a hatodik rész befejezénél felvéve a fonalat, Los Angeles-ben folytatódhat, ám a forgatás helyszínéül Atlantát nézték ki az alkotók. A tervezett bemutató 2014. július 11. Megosztás facebookon