asdf

Le akarták beszélni új filmjéről Clint Eastwood-ot!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A hétköznapi hősök Clint Eastwood kedvenc témái: nem csoda, hogy a 87 éves színész-rendező azonnal lecsapott A párizsi vonat történetére és izgalmas filmet készített belőle.
2015 augusztusában egy állig felfegyverzett terrorista szállt fel a Brüsszelből Párizsba tartó gyorsvonatra. Három szabadságos amerikai katona azonban az első lövések eldördülése után közbevettete magát, és megakadályozta, hogy nagyobb baj történjen. De a film nemcsak azért izgalmas, mert a története az. A rendező filmezés közben is szereti a kockázatot, és a három igazi katonát, a történetet átélt civilt kérte fel filmje főszerepére – és ha már így alakult, az egykori vonat utasai közül is jó néhányan saját magukat játsszák: az eredmény mégis különösen izgalmas thriller.
A párizsi vonat00
"Nagyon sokan le akartak beszélni erről. De én nagyon hosszan kerestem a jó színészt, találkoztam is sok tehetséges fiatallal, akik kiválóan megcsinálták volna, amit kérek tőlük. De én ezeknek a fiúknak az arcát kerestem. A hitelességüket. Úgyhogy bátran (vagy felelőtlenül) döntöttem, ők meg nagyon lelkesen belementek. De még az a pár is játszik a filmben, amely férfitagjának keresztüllőtték a torkát, és majdnem meghalt. Neki igazi katarzis volt, hogy újraélhette, ami történt. Szerintem, a nézőnek is az lesz." – vallotta be Eastwood nemrég.

A párizsi vonat/The 15:17 to Paris - Hazai bemutató: 2018. március 15.

Megosztás facebookon