asdf

Legközelebb szörnyek ellen harcol Matt Damon

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Most került a mozikba a Jason Bourne című 120 millió dolláros szuperprodukció, amelyben Matt Damon negyedszer száll szembe múltjának árnyaival és az egész CIA-vel.

A nyitó hétvégére 60 milliós észak-amerikai bevételt saccolnak a szakemberek, és hasonló végeredményt, mint a franchise korábbi darabjainál, tehát jóval 400 millió dollár fölötti összbevételt.

The-Great-Wall

Damon nem ült a babérjain, mert már elkészült következő filmje is, A Nagy Fal, amely 1000 évvel ezelőtt játszódó akciófantasy. Eredtileg úgy tudtuk, hogy a kínaiak a mongol hódítók féken tartására emelték a történelem egyik legimpozánsabb építményét, a filmből azonban az derül ki, hogy valamilyen szörnyeket akartak vele feltartóztatni. A szörnyek az első előzetesben nem láthatók, csak hallhatóak, de biztosan félelmetes állatokról van szó, ha egész hadsereget kell mozgósítani ellenük, amelynek soraiban Damon karaktere idegenlégiósként harcol. A rendező a kínai Zhang Yimou, aki olyan remekművekkel büszkélkedhet, mint a Hős és A repülő tőrök klánja.

A nagy Fal/The Great Wall – Hazai bemutató: 2017. február

Megosztás facebookon