asdf

Leperegnek a pletykák az Oscar-díjas színésznőről

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Egy pillanatig sem foglakozott azzal Marion Cotillard, hogy összehozták Brad Pitt-tel, s amikor kiderült, hogy várandós, azt írták a pletykalapok, hogy a hollywoodi sztár a gyermek apja.

A két színész a Szövetségesek című kémthrillert forgatta együtt, és menet közben derült ki, hogy Angelina Jolie válni akar Pitt-től. Ez adott tápot azoknak a pletykáknak, hogy az Oscar-díjas Cotillard (Piaf) a válás oka.

„Soha nem veszek magamra olyasmit, ami nem köthető hozzám. Az ilyen híresztelésekkel nem tudok mit kezdeni, ezért elengedem őket a fülem mellett.” – nyilatkozta Cotillard a Szövetségesek díszbemutatója előtt, amikor a pletykákról faggatták.

brad-pitt-marion-cotillard-allied-movie

A színésznő gyermekének apja egyébként Guillaume Canet francia színész, akivel évek óta együtt él. A Szövetségesek főhősei második világháborús kémek, akik egy veszélyes akció során egymásba szeretnek. Összeházasodnak, gyermekük születik, ám felmerül a gyanú, hogy a feleség nem az, akinek mondja magát. Ha ez bebizonyosodik, férjének a parancs szerint meg kellene őt ölnie, de képes-e megtenni? A rendező az Oscar-díjas Robert Zemeckis (Forrest Gump, Vissza a jövőbe 1-3.).

Szövetségesek/Allied – Hazai bemutató: 2016. december 1.

Megosztás facebookon