asdf

Machete a forgatáson is gyilkol

  • Szerző: P. Kristóf
A trash akciófilmek királya, Machete másodjára is rendet tesz, hullákat és pusztítást hagyva maga után. A bemutató október 17-én lesz, addig is beleshettek a kulisszák mögé.

Machete története először viccnek indult, Robert Rodriguez csak poénból csinált egy kamuelőzetest ezzel a címmel. A rövid videó a rendező és Quentin Tarantino közös, Grindhouse című projektjéhez készült. A két, szándékosan gagyi horrorszegmensből álló mozit pár előzetes kötötték össze. A mexikói "szuperhősről" szóló darab annyira jól sikeredett, hogy végül tényleg elkészült 2010-ben. A címszereplő Danny Trejo lett, de még a kisebb mellékszerepekben is sztárokat láthattunk. (pl. Robert De Niro, Lindsay Lohan, Jessica Alba) A film szándékosan a trash műfajához lett igazítva, rövid, de annál hülyébb párbeszédekkel, és viccbe hajló akciójelenetekkel, direkt eltúlzott vérengzésekkel, amolyan műfajparódiaként.

A rajongók imádták, igazi kultusza lett a produkciónak, ezért úgy döntöttek a készítők, hogy folytatják Machete történetét. A második, Machete gyilkol címet kapó epizód október 17-én kerül a mozikba és sztárokból és az előző részben megszokott alapokból ezúttal sem lesz hiány. A főgonosz ezúttal Mel Gibson lesz, de feltűnik majd a vásznon még Lady Gaga, Michelle Rodriguez, Charlie Sheen, Antonio Banderas, Jessica Alba és Vanessa Hudgens is.

Ha már ti is nagyon várjátok a filmet, akkor tekintsétek meg a korhatáros előzetesét és látogassatok el velünk a forgatásra. Ehhez kattintsatok a képre és nézzétek végig a forgatásról készült képeket!

Machete gyilkol forgatás - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

 
 
Megosztás facebookon