asdf

Matt Damon Ben Affleck Batman szerepéről nyilatkozott

  • Szerző: P. Kristóf
Matt Damon Elysium című új filmje indiai bemutatóján egyik legjobb barátja, Ben Affleck nagy port kavart Batman szerepéről beszélt.

A sztár a The Times of India nevű újságnak nyilatkozott régi cimborájáról, Ben Affleckről és a Batman vs. Superman projektben kapott szerepéről. "Szerintem nagyszerű lesz." - mondta a kérdésekre. Hozzá tette, hogy ő is látta az interneten terjedő rosszindulatú híreket és képeket, de nem érti, mire a felháborodás, ugyanis az Oscar-díjas színész-rendező nem Lear király-t alakítja majd, hanem "csak" Batman-t. Ha bárki látta az Argo-akciót, vagy a Tolvajok városát, akkor érezheti, mennyivel árnyaltabb és érdekesebb alkotások, mint Batman megformálása. 

A Denevérember csak ül a maszkjában és mogorva hangon suttog az embereknek. Szerinte inkább Bruce Wayne megformálása jelent kihívást, de biztos benne, hogy Ben fantasztikusan helyt áll majd. Arra a pletykára, hogy ő alakítja majd Robin-t a történetben, annyit mondott: biztosan nem! Közben Ben Affleck megkezdte a felkészülést, bár a forgatás csak valamikor jövőre indul, már konditerembe jár, hogy formába hozza magát. 

A színész beszélt a tavalyi A Bourne-hagyaték című moziról is, bár a nem rég felröppent hírekről, miszerint ismét Jason Bourne bőrébe bújhat, nem mondott semmit. Azt viszon elárulta, hogy semmilyen rossz érzés nem fűzi a franchise nélküle készült részéhez, sőt nagy rajongója Jeremy Renner-nek. Állítása szerint ennek az epizódnak semmi köze a trilógiához, amelyben ő szerepelt, és megérti, hogy a stúdiók mennyire ragaszkodnak azokhoz a produkciókhoz, melyek nagy bevételt hoznak. Szerinte Jeremy egy teljesen új karaktert dolgozott ki, nem is hasonlítja a saját figurájához. 

Matt Damon-t jelenleg az Elysium - Zárt világ című sci-fiben láthatják a mozilátogatók, de idén még két filmben is feltűnik majd, Terry Gilliam The Zero Theorem-jében és a George Cloony által rendezett The Monuments Men-ben.

Megosztás facebookon