asdf

Meggyilkolták Brittany Murphy-t?

  • Szerző: Nikk
A gyönyörű színésznő mindössze 32 esztendős volt, mikor váratlanul, rejtélyes körülmények között életét vesztette.

Bombaként robbant a hír, mikor Brittany Murphy 2009. december 8-án saját, Los Angeles-i otthonában elhunyt. A bájos világsztárt szerte a világban gyászolták rajongói és a filmkedvelők egyaránt. A halál okairól máig számtalan verzió terjed. A TMZ forrásai  tudni vélik, hogy az eszméletlen lányra édesapja talált rá, aki azonnal hívta a mentőket. A helyszínre siető szakértők hiába próbálták újraéleszteni a színésznőt, szervezete már nem reagált a kísérletekre.

Brittany Murphy 1

A napokban Dr. Cyril Wecht szakértő átvette Murphy ügyét, és mindent elkövet, hogy kiderítse miért kellett ennyire fiatalon meghalnia a sztárnak. Dr. Cyril volt az, aki J.F. Kennedy esetét is kinyomozta. Állítása szerint azonban ilyen furcsa esettel még sosem találkozott korábban.

„Nem zárhatjuk ki a gyilkosság gyanúját! Praxisom során sosem láttam még ehhez hasonlatos esetet. Azt például mindenképpen ki kell deríteni, hogy miért volt nehézfém Brittany testén.” – árulta el a szakértő.

Az amerikai színésznőt olyan alkotásokban láthattuk, mint Szerelem és egyéb katasztrófák, a Sin City, a Ne szólj száj, vagy éppen a Spinédzserek.

Brittany Murphy 2

Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon