asdf

Meghalt a Vészhelyzet sztárja

  • Szerző: P. Kristóf
Meghalt az egyik legismertebb amerikai karakterszínész, Ed Lautner. A 74 éves sztár a rák egy nagyon ritka fajtájában szenvedett.

A színész általában rövid epizódszerepekben tűnt fel, ezért bár rengetegen ismerik arcát, a nevét már kevesebben. Ed Lautner olyan sorozatokban szerepelt, mint a Vészhelyzet, A Grace klinika, a Döglött akták, a Shameless vagy például a J.A.G. - Becsületbeli ügyek. Ezen kívül számtalan filmben is láthatta a magyar közönség, legutóbb például a 2011-es A némafilmesben, de még halála előtt is dolgozott, három egyelőre be nem mutatott filmben is eljátszotta a rá osztott szerepet.

ed lautner

Egy interjúban "fordulatszínésznek" titulálta magát, aki felbukkan egy adott pillanatban, innentől kezdve a történet váratlan fordulatot vesz. A rák egy rendkívül ritka fajátájban, mezoteliómában szenvedett, melyet az azbeszttel való érintkezés okoz - adta hírül képviselője, Edward Lozzi

Élete során több, mint száz filmben szerepelt. Játszott például Hitchcock utolsó alkotásában, a Családi összeesküvésben, Clint Eastwood oldalán Az utolsó csavarban, Charles Bronson-nal a Bosszúvágy III-ban és Tom Cruise-zal a Született július negyedikénben is. Neked melyik filmje volt a kedvenced?

Megosztás facebookon