asdf

Mégis felbukkan Pókember az új Bosszúállókban?

Napvilágra hoztak egy kamerás felvételt, amelyen jól látszik, hogy egy stáblista utáni jelenetben Pókember bukkan elő az egyik sarokból. De a felvételből nem derül ki egyértelműen, hogy valóban a Bosszúállók: Ultron kora című film stáblistája utáni jelenetről van szó.

A találgatások, hogy hol fog először felbukkani Pókember, egymást követik. Az már nem titok, hogy újabb önálló filmmel gazdagodik a hálóvető szuperhős. A Bosszúállók  utolsó előzetese is felcsigázza a kedélyeket, de, hogy Pókember is beugrik egy jelenetre, azt nem gondoltuk volna, hiszen még rejtély, hogy ki fog a piros-kék hacukába bújni.spider-man-ultron-

Kevin Feige, a Marvel feje, korábban úgy nyilatkozott, hogy a Bosszúállók: Ultron korában Pókemberrel biztosan nem találkozunk, még csak egy cameo, vagy stáblista utáni jelenetben sem. Josh Whedon rendező is azt mondta, hogy nehéz lenne felülmúlni (ez még viccnek is sántít) az első Bosszúállók stáblista utáni jelenetét, így inkább nem is próbálkozott semmi extrával. Nos, ez április 22 (több országban ekkor van a premier) után remélhetőleg ki fog derülni. Szerintetek kamu a felvétel?

Bosszúállók: Ultron kora/Avengers: Age of Ultron - Hazai bemutató 2015. május 7.

Megosztás facebookon