asdf

Megkezdődött a Hangya forgatása

  • Szerző: Medve Pál
A Marvel képregény univerzum 2. hős fázisának zárófilmjének megkezdődtek a forgatási munkálatai. Az éveken keresztül készülgető projekt megélt rendező váltást és forgatókönyvíró váltást is, de most végre elkezdtek csattogni a csapók és forogni a kamerák.

A tegnapi napon hivatalosan is kezdetét vette a Hangya (Ant-Man) forgatása. Az Edgar Wright (Cornetto-trilógia) elindított Marvel szuperhős mozi megvalósulására éveket kellett várnunk, ugyanis a háttérmunkálatok és a koncepció tervezések folyamatos változtatása rengeteg időt vett igénybe. A Marvel stúdiók vezető producere, Kevin Feige kreatív nézeteltérésekbe ütközött a brit direktorral, így a helyére Peyton Reed-et (Igenember) igazolták. Reed az érkeztével a forgatókönyvet is átíratta a Marvel kedve szerint, ami a fanatikus Wright - és akár Hangya képregény rajongóknak is - nagy érvágás lehetett. Edgar és Peyton filmes életútja között óriási szakadék van sikerekben és tehetségben, így érthetetlen a Kevin Feige döntése.

ant-man_paul_rudd

Peyton Reed Twitterén jelentette be az első forgatási napot, nyers szöveggel - a szokásokhoz híven legalább egy első csapóképet kaphattunk volna.

A két főszereplő Paul Rudd (Hangya) és Michael Douglas (Dr. Hank Pym) mellé új sztárokat is castingolt a hosszú forgatás előtt álló stáb. Az Emmy-díjas Mad Men mellékszereplője John Slattery és Judy Greer (Hirtelen 30, Majmok bolygója: Forradalom) csatlakozott a színészgárdához. További plusz infómorzsa, hogy Vasember apja, Howard Stark újra feltűnik a Marvel univerzumban Hank Pym (Michael Douglas) professzor mellett.

Ant-Man - Bemutató: 2015. július 17-én érkezik a mozikba!

Megosztás facebookon