asdf

Megkezdődött az Aquaman forgatása!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Aquaman vízre szállt! Tegnap elkezdődött a DC univerzum egyik legizgalmasabb figurája saját filmjének forgatása. A rendező a 40 éves korára immár számos legendás filmet létrehozó James Wan, a főszereplő Jason Momoa, aki idén ősszel Az Igazság Ligájá-ban is színre lép.
A film szereplői között van még Mera szerepében Amber Heard, a Vulkót alakító Willem Dafoe, Tom Curryként Temuera Morrison-t láthatjuk és Nereusként egy igazi legenda, Dolph Lundgren tűnik fel. Wan régi színésze, Patrick Wilson Ormo-t, Nicole Kidman pedig Atlannát játssza.
AQUAMAN Title
Ha már egyszer a tengerek ura a főszereplő, nem csoda, hogy a munka nagy része Queenslandben, az ausztrál tengerparton zajlik majd, ráadásul a filmesek egy óriási stúdiókomplexum, a Village Roadshow Studios mind a kilenc műtermét kibérelték: az egyik közülük a legnagyobb a déli féltekén. A stáb azért rövid időre Új-Fundlandra, Szicíliába és Tunéziába is átrándul majd.

A DC világban egymást követik az események: Wonder Woman (Gal Gadot) június 1-jétől látható, Az Igazság Ligája (Justice Leauge) novemberben kerül a mozikba. Aquaman a tervek szerint jövő karácsonyra készül el, de addig valószínűleg sor kerül még egy DC-képregény film premierre, hogy 2018 nyara se teljen el szuperhős nélkül.

Wonder Woman - Hazai bemutató: 2017. június 1.

Az Igazság Ligája/Justice Leauge - Hazai bemutató: 2017. november

Megosztás facebookon