asdf

Megkezdődtek a Demóna 2. munkálatai

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Forum Hungary
A nagy sikerű Demóna folytatásának munkálatai elkezdődtek. A film ismét Angelina Jolie és Elle Fanning főszereplésével kerül a mozikba, egyelőre nem tudni pontosan mikor.
Már készül a Demóna 2., a 2014-es világsiker folytatása a Pinewood Studiosban és külső helyszíneken az Egyesült Királyságban. Az Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-nyertes Angelina Jolie (Mr. és Mrs. Smith, Wanted) és Elle Fanning (Csábítás, Super 8) visszatérnek szerepükbe, mint a sötét tündér, Demóna, illetve Aurora hercegnő – a Csipkerózsikából jól ismert figurák. A Golden Globe-díjas, Oscar- és Emmy-díjra jelölt Michelle Pfeiffer (Gyilkosság az Orient expresszen, A Hangya és a Darázs) csatlakozik hozzájuk Ingrith királynő szerepében.
maleficent-2-werk
A Demóna 2. rendezője Joachim Rønning, aki A Karib-tenger kalózai - Salazar bosszúja-t készítette legutóbb, a forgatókönyvet pedig Linda Woolverton (Alice Csodaországban, A szépség és a szörnyeteg) jegyzi. Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple és Lesley Manville ugyancsak visszatérnek az első részből.
maleficent-2
Fotó: Elle Fanning (instagram)

A fantasy-kalandfilm néhány évvel a Demóna eseményei után játszódik. Akkor a közönség megtudhatta, miként keményedett meg a szíve a Disney hírhedt gonosztevőjének, ami egy csecsemő, a kis Auróra hercegnő megátkozásához is vezetett. A második részben sokrétű kapcsolatuk tovább mélyül; új szövetségeket kötnek és új ellenségekkel veszik fel a harcot, hogy megvédjék közös birodalmukat és a csodálatos lényeket, amik lakják.

A Demóna 2014 nyarán került a mozikba és több mint 750 millió dolláros bevételt ért el a világ mozijaiban; Magyarországon több mint 150 000-en látták. A Demóna 2. magyarországi forgalmazója a Fórum Hungary.
Megosztás facebookon