asdf

Megvannak a 2015-ös MTV MOVIE AWARDS győztesei

Idén a ”Csillagainkban a hiba” nyerte el az év legjobb filmje címet a MTV Movie Awardson, a film sztárja, Shailene Woodley pedig négy Arany Popcornt vihetett haza, köztük az év legjobb női alakításáért járó díjat. Alegjobb férfi alakítás nyertese Bradley Cooper lett Chris Kyle ábrázolásáért az ”Amerikai Mesterlövész” című filmben - díját az elesett tengerészgyalogosnak ajánlotta. Zac Efron a legjobb félmeztelen jelenetért járó díj mellett, Dave Francoval közösen a legjobb párosnak járó Arany Popcornt is bezsebelhette, mindkettőt a ”Rossz szomszédság” című filmért. A köldökig kivágott dekoltázzsal érkező Jennifer Lopez ezúttal a legjobb rémült alakítás díját vehette át ”A szomszéd fiú” című filmnek köszönhetően.

Az esemény alatt egymást váltották az őrültebbnél őrültebb pillanatok az Nokia Theaterben: Channing Tatum J-Lo-nak lejtett szexi táncot, Amber Rose és Amy Schumer smároltak, Zac Efron marokra fogta Dave Franco férfiasságát és Rebel Wilson nyilvánosan kért bocsánatot, hogy megvillantotta privát testrészét az Egyesült Államok elnöke előtt. Megható pillatokban sem volt hiány: Vin Diesel és Wiz Khalifa egy Paul Walker emlékére írt dalt adott elő.

Amy Schumer Hollywood összes tabuját megdöntötte gunyoros nyitóbeszédében. A gála műsorvezetője a színpad alól emelkedett fel, majd esetlenül belekezdett egy Éhezők viadala ihletésű táncba, végül pedig egy nyílvessző kilövésével nyitotta meg az estét. A nyíl sajnálatos módon eltalálta a mit sem sejtő Jimmy Kimmelt, aki szerencsére össze tudta szedni magát a legjobb humorista díj prezentálásáig, és át tudta adni Kevin Hartnak az Arany Popcornt. Hart a kislányával, Heavennel, és fiával Hendrix-szel együtt vette át a díjat a színpadon.

Robert Downey Jr. és Shailene Woodley különleges popcornt vitt haza: Downey MTV Generáció díjat kapott, amelyet a ”Bosszúállók” stábja, Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, és Mark Ruffalo adtak át. A ”Bosszúállók” második részének bejelentése óta ez volt az első alkalom, amikor az egész szereplőgárda együtt jelent meg egy színpadon.

Shailene Woodley az Úttörő díjat vehette át, hiszen fiatal kora ellenére olyan nagyszabású filmeket tudhat a háta mögött, mint a ”Csillagainkban a hiba” és a ”Lázadó” trilógia. Woodleynek a díjat színésztársa és barátja, Miles Teller adta át, aki még megírt szövegétől is eltért, hogy saját szavaival méltathassa a színésznő kivételes tehetségét.A legendás Fall Out Boy őrületes show-val áll színpadra, a ”Centuries” című dal előadása után a pódiumon csatlakozott hozzájuk Fetty Wap, aki most először rappelte el televízióban ”Trap Queen” című slágerét. A rockbanda mellett Charli XCX is fellépett “Famous” és “Drop That Kitty” című slágereivel.

A MTV MOVIE AWARDS nyerteseinek teljes listája:

AZ ÉV FILMJE

Csillagainkban a hiba

LEGJOBB NŐI ALAKÍTÁS

Shailene Woodley – A csillagainkban a hiba

LEGJOBB FÉRFI ALAKÍTÁS

Bradley Cooper – Amerikai mesterlövész

LEGJOBB RÉMÜLT ALAKÍTÁS

Jennifer Lopez – A szomszéd fiú

AZ ÉV FELFEDEZETTJE

Dylan O’Brien – Az útvesztő

LEGJOBB FÉLMEZTELEN JELENET

Zac Efron – Rossz szomszédság

LEGJOBB PÁROS

Zac Efron & Dave Franco – Rossz szomszédság

LEGJOBB BUNYÓ

Dylan O’Brien vs. Will Poulter – Az útvesztő

LEGJOBB CSÓK

Ansel Elgort & Shailene Woodley– Csillagainkban a hiba

LEGJOBB WTF PILLANAT

Seth Rogen & Rose Byrne – Rossz szomszédság

LEGJOBB GONOSZ

Meryl Streep – Vadregény

LEGJOBB ZENEI PILLANAT

Jennifer Lawrence – Az éhezők viadala 3

LEGVICCESEBB JELENET

Channing Tatum – 22 Jump Street

LEGJOBB FILMES ÁTVÁLTOZÁS

Elizabeth Banks – Az éhezők viadala 3

LEGJOBB HŐS

Dylan O’Brien– Az útvesztő

LEGJOBB HUMORISTA

Kevin Hart

MTV ÚTTÖRŐ DÍJ

Shailene Woodley

MTV GENERÁCIÓ DÍJ

Robert Downey Jr.

MTV MOVIE AWARDS 2015 - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

Megosztás facebookon