asdf

Megvannak A szürke ötven árnyalata főszereplői?

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Hónapok óta folyik a találgatás, kik legyenek A szürke ötven árnyalata című bestseller adaptáció főszereplői. Miután számos hollywoodi húzónév fölmerült mind a férfi, mind női hős karakterével kapcsolatban, most Paul Walker került a célkeresztbe.

Shrine Auditorium

Halálos iramban-sorozat sztárja valóban alkalmasnak tűnik Christian Grey megformálására: veszedelmesen jóképű, tekintete perzsel, kisportolt, és megvan benne az a titokzatosság, ami megborzongatja a hölgyeket. Walker nem zárkózik el a feladat elől, de attól teszi függővé, igent mond-e, hogy ki játssza a hősnőt, Anastasia Steele-t. "Iszonyú erős kémiának kell működnie közöttünk, különben az egész semmit sem ér - magyarázza a színész. - Ezt nem lehet erőltetni, de még eljátszani sem: vagy ott van, vagy nincs."

Ha szerződtetik Walkert az álomszerepre, adja magát a lehetőség, hogy Jordana Brewster játssza Anastasiát. Az anyai ágon brazil származású színésznő alakítja Walker karakterének szerelmét és gyermekének anyját a Halálos iramban-sorozatban, s bár a színésznő jó tíz évvel idősebb a regénybeli hősnőnél, sokat nyom a latban, hogy már jó ideje megvan közöttük az a bizonyos kémia.

(Fifty Shades of Grey - amerikai bemutató: 2014. július)

Megosztás facebookon