asdf

Melissa McCarthy új vígjátékának ötletét egy poén adta!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Májustól látható mozikban Melissa McCarthy új filmje, A partiállat! A színésznő egy interjúban mesélt a vígjáték megszületésének körülményeiről.
Hát ez lesz abból, ha egy házaspár együtt ír forgatókönyvet, azután a feleség a főszereplő, a férj pedig a rendező: Melissa McCarthy nemrég azt mesélte egy tévé show-ban, hogy új vígjátéka, A partiállat tulajdonképpen egy otthoni családi poénból született.
Melissa McCarthy_Ben Falcone
A civilben is nagyon vidám színésznő ugyanis azzal szokta húzni két lányát, a 11 éves Vivian-t és a 8 éves Georgette-et, hogy ők sosem válnak el egymástól: „Ugye milyen jó lesz, amikor ti egyetemre mentek, és én is megyek veletek?” – szokta kérdezni. 
Partiallat_jelenetfoto
És ez annyira megtetszett neki, és férjének, Ben Falcone-nak, akivel már több nagy sikerű vígjátékot hoztak tető alá (A főnök), hogy meg is írták az anya történetét, akitől pont akkor lép le a férje, amikor a lánya is elmegy egyetemre. Úgyhogy mit csinálhatna anyuci? Maga is újrakezdi az iskolát… pont ott, ahol a lánya: és mindenre hajlandó, hogy beilleszkedjen a huszonévesek közé – sőt, felülmúlja őket. "A partiállat végül olyan jól sikerült, hogy a lányaim tutira nem nézhetik meg. Egyelőre biztos nem. Vagy csak úgy, ha én is ott vagyok, és néhány részletet áttekerek." – mondta a színésznő.
A partiállat/Life of the Party - Hazai bemutató: 2018. május 10.
Megosztás facebookon