asdf

Michael Fassbender meglepő részleteket árult el az X-Men – Apokalipszis kapcsán

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A filmek másképpen készülnek, mint hinnénk. Michael Fassbender legalább is meghökkentő részleteket osztott meg újságírókkal új filmje, az X-Men – Apokalipszis kapcsán.

A színész természetesen ismét Magnetót, a jó és rossz között ingadozó, szuperhatalmú mutánst alakítja a filmben, amely ezúttal a 80-as évekbe vezet, és egy mindenkinél nagyobb fenyegetés, egy több ezer éve szunnyadó ősmutáns, Apokalipszis visszatéréséről szól. És Magnetóról, ahogy ő remélte.

Magneto-X-Men-MF

"Simon Kinberg, az X-Men filmek írója és én együtt utaztunk Moszkvába Az eljövendő múlt napjai premierjére. És a gépen ülve beszélgetni kezdtünk arról, hogyan folytatódhatna a figurám története. Én dobtam fel a Magda-sztorit, hogy a képregénybeli feleségemet be lehetne hozni. Nagyon tetszett, hogy Magneto megpróbál átlagpolgár lenni, és pont egy acélgyárban kap munkát, ahol könnyedén élhetne az erejével, de nem teszi, és az is, hogy egy családi tragédia viszi vissza a mutánsok közé. Dobáltuk egymásnak az ötleteteket, beszélgettünk, hülyéskedtünk, azután leszálltunk a repülőről, és egyszer csak elkészült az új forgatókönyv: és örömmel láttam benne, hogy amit a moszkvai út során beszélgettünk, nem felejtődött el: Simon vette az ötleteimet, és zseniális történetet csinált belőle." – mesélte újságíróknak a filmsztár.

X-Men – Apokalipszis/X-Men: Apocalypse - Hazai bemutató: 2016. május 19.

Megosztás facebookon