asdf

Mr. Bean nem akart spórolni az exnején

  • Szerző: Simon
  • Forrás: UIP-Duna
Három és fél milliárd forintnyi áldozatot hozott azért Rowan Atkinson, azaz Mr. Bean, hogy lezárhassa válóperét. Ennyit ér ugyanis az a ház, amelyet most gálánsan exnejének engedett át a válási papírok aláírása fejében.
Pedig a festői Oxfordshire zöldellő lankáin található ingatlan bátran tekinthető a világhírű komikus életművének is. A hipermodern épület ellen évekig küzdöttek a magukat jó ízlésűnek gondoló szomszéd birtokosok, mert tájidegen monstrumnak tartották és gyorsan rá is ragasztották az „űrkorszakbeli benzinkút” gúnynevet.
oxfordshire
Ám hasztalan: Mr. Bean büszkén lakott high-tech kütyükkel telezsúfolt házában, amelynek tágas alagsorában méregdrága autóit tárolta. A királyi udvarba is bejáratos komikust gyakran vádolják azzal, hogy gyermeteg módon vonzódik a Maseratikhoz, McLarenekhez, Lotusokhoz és egyéb szuperkocsikhoz, ám azt rendre elfelejtik megemlíteni, hogy egyrészt becsülettel meg is keresi rájuk a pénzt, másfelől időnként egyet-egyet ripityára tör közülük, mivel vezetni azt nem nagyon tud, tehát folyamatosan frissíteni kell az állományt.
Rowan-Atkinson-in-Johnny-English-Strikes-Again01
Már csak egy kérdés maradt: a 63 éves komikus miért áldozta fel élete álmát, a foggal-körömmel védett, tájidegen építészeti szörnyszülöttet? Nos, a motivációt egy 34 éves színésznő, Louise Ford jelentette, aki hirtelen gyermekkel is megajándékozta a művészt. Az 55 éves Sunetra Sastry így aztán hiába volt 24 évig a rekeszizmokon játszó mester párja, vetélytársnőjével szemben csatát vesztett.

Rowan Atkinson hamarosan Johnny English alakjában tér vissza, hogy botcsinálta szuperkémként ismét a frászt hozza a szabad világ ellen fenekedő titkosszolgálatokra. A film címe mindent elárul: Johnny English újra lecsap.
Johnny English újra lecsap/Johnny English Strikes Again – Hazai bemutató: 2018. szeptember 20.
Megosztás facebookon