asdf

Mutánsok lepték el Londont

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A héten a Leicester Square ismét mozirajongókkal telt meg. Az erős szél és eső ellenére gyülekező rajongók közül jó néhányan öltöztek Farkasnak, Mystique-nek és más képregényhősnek – nem is csoda, hiszen a sztárok, akiknek a kedvéért odagyűltek, maguk is rendkívüli képességűek.

Az X-Men – Az eljövendő múlt napjai európai premierje kedvéért a filmbéli múlt és jövő képviselői érkeztek. A rajongók persze a két Magneto és a két X professzor bevonulása miatt voltak a legizgatottabbak: Michael Fassbender, James McAvoy, Sir Patrick Stewart és Sir Ian McKellen együtt léptek a kék szőnyegre… és annyi aláírást osztottak ki, hogy a vetítés jó félórás csúszással kezdődhetett.

XMen_London (1)

XMen_London (2)

XMen_London (3)

– Amikor Patrick Stewart utódja lettem, eléggé szomorú voltam, mert egy biztosnak tűnt: mivel az ő fiatalabb változatát játszom, semmi esélyem nem lehetett rá, hogy közös jelenetünk legyen– nyilatkozta a legtöbb kérdésre csak viccel felelő, egyenesen a New York-i premierről érkezett McAvoy. – De a forgatókönyvírók megkönyörültek rajtam, és ebben a filmben találkozik a múlt és jövő. Nagyon izgultam a közös jelenetünk miatt.

XMen_London (4)

XMen_London (5)

XMen_London (6)

XMen_London (7)

XMen_London (8)

Az X-Men – Az eljövendő múlt napjai (16) (X-Men: Days of Future Past, hazai bemutató: május 22.)

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon