asdf

Mutasd meg a Mesternek, mit tudsz!-Hitchcock pályázati felhívás!

Szereted Hitchcockot és filmjeit? Küldj be fotót, rajzot, írást, vagy bármilyen más alkotást, amelyet a  feszültségkeltés mestere, a filmtörténet egyik legizgalmasabb alkotója, Alfred Hitchcock vagy filmje ihletett. 

Beküldési határidő: február 4. 

hitchockimage001

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

  • Nincs nevezési díj
  • Bárki pályázhat, aki 12 életévét betöltötte. A pályázaton nem vehetnek részt a pályázat szervezői, alkalmazottai, és azok hozzátartozói.
  • Egyedi alkotásokat várunk. Másolt, vagy máshonnan átvett anyagok nem vehetnek részt a versenyben. 
  • A pályázatokat csak a prizma.folyoirat@gmail.com e-mail címre küldve, digitális formában áll módunkban elfogadni.

 A pályázó szavatolja, hogy az általa beadott alkotás szerzői jogával korlátozás nélkül rendelkezik. A pályázó tudomásul veszi, hogy az alkotások elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával másnak okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség őt terheli. A pályázat kiírója és lebonyolítói személyiségi és szerzői jogi kérdésekben sem jogi, sem egyéb felelősséget nem vállalnak.

A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a pályamunkákat díjmentesen, a szerző (pályázó) részére történő bármilyen ellenérték vagy szerzői jogi díj megfizetése nélkül a Prizma Magazinban, a  prizmafolyoirat.com, a prizmafolyoirat.blog.hu, a Prizma Magazin és a MozICom Facebook oldalán megjelentesse. 

 A pályázatból kizárásra kerülnek a közszemérem, a közerkölcs, a jó ízlés vagy mások személyiségi jogainak megsértésére alkalmas alkotások. A megjelenésükből eredő károkért kizárólag a pályázót terheli a felelősség.

A pályázó a pályázat beadásával elfogadja a kiírás feltételeit, a szervezők és a zsűri döntése ellen fellebbezésnek nincs helye. 

 DÍJAZÁS 

A legjobb 10 mű alkotója részt vehet a Hitchcock című film premier előtti exkluzív vetítésén, melyre február 6-án kerül sor.

További öt pályázó Alfred Hitchcock - Így készült a Psycho című könyvet valamint Hitchcock moziplakátot nyer.

 A pályázatokat a három főből álló zsűri bírálja el.

A zsűri tagjai:

Megyeri Dániel – Prizma folyóirat szerkesztő

Rajki Péter – InterCom Zrt. Kommunikációs- és marketing vezető

Sepsi László – Prizma folyóirat szerkesztő

 A nyertesek névsorát február 5-én a pályázat honlapján, Facebook oldalán tesszük közzé és e-mailen értesítjük.

 Beküldési határidő: 2013. február 4. 

Eredményhirdetés:  2013. február 5. 12:00 

A beérkezett anyagokat a pályázattal egy időben, folyamatosan tesszük közzé. 

 

A pályázatokat az prizma.folyoirat@gmail.com e-mail címre várjuk február 4-ig. A pályázathoz, kérjük, tüntessétek fel neveteket és e-mail elérhetőségeteket.

Megosztás facebookon