asdf

Nem a közeljövőben tér vissza Godzilla!

A Warner Brothers, az első rész anyagi sikerein felbuzdulva, hamar bejelentette a Godzilla folytatását, ami most végre kapott egy hivatalos premier dátumot is. Az óriásszörny rajongói nem fognak annyira örülni a hírnek.

Hiába a félmilliárdos összbevétel, Godzilla csak négy év múlva, 2018 júliusában rombolhat újra a szélesvásznon. Az, hogy ilyen sokat kell várni a folytatásra, két dologra vezethető vissza. Egyrészt a Warner Brothers-nél a prioritás valószínűleg a saját képregényes univerzumuk kiépítése élvezi, hiszen ők is akarnak egy kövér szeletet a szuperhősös filmek bevételi-tortájából. Ez viszont elképesztő mennyiségű dollárhalmokat és iszonyú sok időt fog felőrölni.

godzilla_ masodik_resz_2018

Másrészt pedig az első részt tető alá hozó direktor, Gareth Edwards miatt is csúsznak a munkálatok, ugyanis álom ajánlatot kapott a Disney-től: megrendezheti a Star Wars egyik spin-off filmjét!  Azzal kapcsolatban, hogy Aaron Taylor-Johnson vagy Elizabeth Olsen vissza fog-e térni a folytatásra, még nem adtak ki hivatalos sajtóközleményt. Egy dolog azonban most már a „kőbe lett vésve”: 2018 júniusában érkezni fog az óriáshüllő második kalandja!

Megosztás facebookon