asdf

Novemberi DVD és Blu-ray megjelenések

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: PRO Video Film & Distribution Kft
A novemberi hideg időben sem fogtok otthon unatkozni, a DVD megjelenések ebben a hónapban is gondoskodnak a kényelmes és minőségi szórakozásról.

Szörny Egyetem

Szörny egyetem

A hónap elején, november 6-án érkezik a Szörny egyetem. Kedvenc szörny párosunk, Mike és Sully sikolyfakasztóan vicces és egyben megható történetében először ki nem állhatják egymást, majd életre szóló barátságot kötnek. Azt már mindenki kívülről fújja, hogy a story hogy folytatódik, (kezdőknek erősen ajánlott a Szörny Rt.), de hogy a két egyetemista szörny haversága hogyan bontakozik ki diszkógömbökkel, heccelésekkel, és megannyi félelmetesen poénos helyzetekkel azt most az egész család újra és újra élvezheti otthon, kényelmesen, szuperjó minőségben. A lemezen megtalálható a mozikból már ismert, kedves Pixar rövidfilm is, A kék esernyő. A DVD, Blu-ray és 3D Blu-ray változatok mellett a gyűjtők örömére egy szörnyű jó Szörny Rt. és Szörny egyetem DVD díszdobozzal is jelentkezünk!

A hobbit - Váratlan utazás bővített kiadás

A hobbit - Váratlan utazás

 

Szintén november 6-án egy felülmúlhatatlan kalandra indulunk a Gyűrűk ura trilógia rendezőjével A hobbit - Váratlan utazás bővített kiadása kapcsán. A háromlemezes bővített Blu-ray  és az ötlemezes 3D Blu-ray kiadás soha nem látott jeleneteket és többórányi extrát tartalmaz, köztük a forgatásról készült exkluzív felvételeket és a film alkotóinak audiokommentárját.  

Tűzgyűrű

Tűzgyűrű

 

A fantasztikus látványvilágú, akciókkal teli Tűzgyűrű november 16-án jelenik meg háromlemezes 3D Blu-rayen, kétlemezes Blu-rayen és egylemezes DVD-n, valamint háromlemezes 3D Blu-ray steelbook verzióban. Az izgalmas sci-fiben hatalmas szörnyek rémisztő seregei özönlik el a Földet, és gyilkos háború veszi kezdetét. Az emberek óriásrobotokat fejlesztenek ki, hogy legyőzzék az idegeneket, ám az egyszerre két pilóta által irányított gigászok is védtelennek bizonyulnak az intelligens lények ellen. Egy kiábrándult expilóta és egy zöldfülű újonc egy kimustrált, ósdi gépezettel indul neki, hogy megakadályozza a fenyegető apokalipszist.

A lemezek magyar feliratos többórányi extrában bővelkednek, köztük kimaradt jelenetek, bakiparádé, rendezői kommentár, kulisszatitkok és 14 rövidfilm a lenyűgöző sci-fi háttérmunkáiról.

A magányos lovas

A magányos lovas

 

A Disney/Jerry Bruckheimer Films égisze alatt készült a Karib-tenger kalózai sorozatot is jegyző Gore Verbinski rendezésében Johnny Depp és Armie Hammer főszereplésével A magányos lovasmely szintén november 13-án érkezik Blu-rayen és DVD-n. Az izgalmas akcióval és sok humorral fűszerezett kalandfilmben az alkotók modern szemlélettel keltik életre a híres maszkos hőst. Tonto, az indián harcos (Johnny Depp) visszaemlékezéseiből tudhatjuk meg, hogyan vált John Reid (Armie Hammer) a törvény emberéből az igazság jelképévé. A nézők, mintha nagy meglepetések és humoros zsörtölődések elszabadult vonatán ülnének, szemtanúi lehetnek, ahogy a két botcsinálta hős megtanul együttműködni a kapzsiság és a korrupció elleni küzdelem során. A kimaradt jelenetek és bakiparádék mellett egy igazi vadnyugati utazásra indulhatunk Armie kalauzolásával, továbbá betekintést nyerhetünk egy menő cowboyképzőbe.

Szófia hercegnő - A hercegnőpalánta

Hogyan lesz egy átlagos kislányból csodált hercegnő? Milyen értékeket és tudást kell elsajátítania, hogy ne lógjon ki az udvarból, nem is beszélve a királyi etikett labirintusáról? Szófia, a Disney legfiatalabb hercegnője átlagos lányként éli mindennapjait Bűbáj Birodalomban egészen addig, amíg édesanyja férjhez nem megy a királyhoz. A kislány egy csapásra a királyi kastély lenyűgöző, ám sokszor érthetetlen világában találja magát, a mérhetetlen pompa és újdonsült mostoha testvérei, Amber és James társaságában. A Disney csatornán nagy sikerrel futó Szófia hercegnő kalandjai november 20-án jelenik meg DVD-n.

Gyilkos szezon

Gyilkos szezon

 

A Robert DeNiro és John Travolta főszereplésével készült feszült akció-thriller, a Gyilkos szezon november 27-én jelenik meg DVD-n.  Benjamin Ford (DeNiro), amerikai veterán a hegyekbe vonult, hogy nyugalomra leljen és a háta mögött hagyja a háborús életét. Egy nap váratlanul belebotlik egy turistába (Travolta), akivel hamar összebarátkozik. A látogató azonban közel sem az, akinek látszik. Hamarosan egy az egy elleni harc veszi kezdetét az amerikai és a szerb katona között.  

jOBS - Gondolkozz másképp

jOBS

 

A hónapot a világ egyik leghíresebb kreatív emberéről, Steve Jobsról szóló életrajzi filmmel zárjuk. Innováció, inspiráció és képzelőerő - ezek azok a szavak, amelyekkel Steve Jobs munkásságát méltatják szerte a világon. Jobs kétségkívül korunk egyik legsokoldalúbb és legbefolyásosabb személye volt. Alkotásainak hatása a modern életstílusra, az informatikára és a gazdaságra felülmúlhatatlan. Az Apple termékek megannyi iparágba új minőséget hoztak, valódi motorként segítették a felhasználók kreativitásának kiteljesedését. A november 27-én megjelenő jOBS – Gondolkozz másképp című filmben Ashton Kutcher kelti életre a nagy innovátort.

Megosztás facebookon