asdf

Nyomozás alatt áll Ben Affleck!

Természetesen nem arról van szó, hogy Gotham Sötét Lovagja törvényszegést követett volna el, csupán az új filmje, a Gone Girl kapott néhány hangulatos plakátot.

Nagyon jó látni, hogy „rohangálnak” még olyan grafikusok Hollywoodban, akik szakítanak az éppen aktuális plakáttrendekkel, és valami újszerűvel állnak elő. Nem rég a The Drop plakátját méltattam, most pedig megteszem ezt David Fincher új filmjével, a Gone Girl-lel kapcsolatban is.

A sötét tónusú thrillerhez olyan poszterek érkeztek, amik kreatívan kapcsolódnak a történethez. Külön kiemelendő, hogy a teljes színész gárdát nem erőszakosan, öncélúan, hanem témához ügyesen idomuló megoldással helyezték el az egyik plakáton. Konkrétan „zacskózták” Ben Affleckéket, miközben az egészből egy hideg, borongós hangulatú thriller ígérete árad. Ha meglehetne szerezni az egyiket, biztosan kitenném a falamra!

gone girl_plakat_1

gone girl_plakat_2

gone girl_plakat_3

A Gone Girl – magyarul a Holtodiglan címet kapta – rendezői székébe a műfaj nagy mestere, David Fincher (Hetedik) ülhetett bele. A főszerepekben Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris és Scoot McNairy lesz látható.

A Gone Girl-t 2014. október 2-án mutatják be a hazai mozikban.

Megosztás facebookon