asdf

Október 24-én jelenik meg Az acélember DVD-n

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: Pro Video Film
Október végén érkezik Az acélember DVD-n és négyféle Blu-ray változatban!

Október 24-én jön Az acélember (16) 3D Blu-rayen, 3D Blu-ray steelbookban, egy különleges, S betűt formázó 3D gyűjtői fémdobozos változatban, valamint 2D-s Blu-rayen és DVD-n, mely méltó tisztelgés lesz a világhíres Clark Kent, vagyis Superman karaktere előtt, aki idén töltötte be 75. születésnapját. A magyar piacon először a 3D Blu-ray steelbook egy újabb, tartósabb, szebb, úgynevezett “futurepak” változata kerül kiadásra, de a 3D Blu-ray gyűjtői fémdobozos változata is igazi csemege lesz a rajongók számára.
A történet során Clark Kentnek önmagával és földönkívüli múltjával is szembe kell szállnia, amikor a Föld pusztító fenyegetés áldozatává válik. Supermant ezúttal Henry Cavill kelti életre, aki mellett feltűnik a négy Oscar®-díjra jelölt Amy Adams, az Oscar®-díjra jelölt Michael Shannon, Diane Lane és Laurence Fishburne, valamit az Oscar®-díjas Kevin Costner és Russell Crowe is.
A stúdió előzetes információja szerint az alkotók több, mint négy órányi extrával örvendeztetik meg a rajongókat a Blu-ray változaton; többek között kisfilmekkel a Superman mitológia karaktereiről, az akciókról, az elképesztő Krypton technikáról – a fegyverekről és űrhajókról – valamint Superman elmúlt 75 évéről.
Zack Snyder a 300 és Az őrzők legendája rendezőjének legújabb filmjében, Az acélemberben a tőle megszokott dinamizmus és lenyűgöző látványvilág érvényesül. A stábot Christopher Nolan erősíti, aki producerként és társ-forgatókönyvíróként is részt vett az alkotómunkákban, ezzel biztosítva a legendás Superman történetének még hitelesebb, és látványosabb éltre keltését.

A kétlemezes 3D Blu-ray (3D és 2D Blu-ray) és az egylemezes Blu-ray extrái (a lista még nem teljes):


Kisfilmek:
• Erős karakterek, legendás szerepek
• Akció a maximumon
• A Krypton kütyüi
• Superman 75 éve – animációs kisfilm

Az egylemezes DVD extrái:
• A Krypton kütyüi
• Superman 75 éve – animációs kisfilm

Megosztás facebookon