asdf

Robert Downey Jr. a Sherlock Holmes 3-ról nyilatkozott!

Vasember, akiről egyelőre nem biztos, hogy negyedjére is magára húzza a páncélt, most Sherlock Holmes-ról nyilatkozott és kiderült, hogy nagy rajongója Benedict Cumberbatchnek.
Robert Downey Junior október 23-án új filmjével, A bíróval tér vissza a hazai mozikba és amellett, hogy promózza a filmjét, amerre csak jár néhány rajongói kérdésre is szívesen válaszol, például arra, hogy láthatjuk-e valaha a Sherlock Holmes harmadik részét?
sherlock_holmes_rdj
"Igen dolgozunk rajta. Azt szeretnénk, hogy ez legyen a sorozat legjobb része, szóval ez igen nagy kihívás" - mondta a színész. "Ugyancsak gondolkodom azon, hogy kidolgozzuk Perry Mason karakterét, visszanyúlva az 1931-es könyvsorozathoz, hasonlóan mint az első két Sherlocknál tettük, eredetit alkotni mindig újdonság erejével hat." - tette hozzá Downey Jr.
sherlock_holmes_judelaw
Korábban Jude Law is utalt egy interjúban a Sherlock 3-mal kapcsolatban: "Volt egy találkozónk az év elején, ahol hárman találkoztunk, és azt hiszem ezzel elkezdődött a Sherlock 3. megírása. A Warnerral még meg kell egyezni az összegről, de azt gondolom fizetni fognak érte."
sherlock-holmes-robert-downey-benedict-cumberbatch-basil-rathbone
Downey nem tudott információval szolgálni a krimi sorozattal kapcsolatban, csak annyit, hogy követi Benedict Cumberbatch-et, aki ugyancsak Sherlockot alakítja a BBC-nél. "Nagyon tetszett Benedict. Sseretem az ilyen furfangosan megírt műsorokat. Irigylem."
Megosztás facebookon