asdf

Russell Crowe megmutatná filmjét a pápának

  • Szerző: AnnMarie
  • Forrás: UIP-Duna
Nagyon szeretné Russell Crowe, ha eloszlanának a félreértések legújabb filmje, a Noé című bibliai eposz körül, ezért a legautentikusabb szakértőnek, magának a pápának szeretné megmutatni.

Kis keresztény csoportok ugyanis korábban azt panaszolták, hogy a szuperprodukció túlságosan hollywoodi módon dolgozza fel az özönvíz történetét, és szerintük nem is ilyen volt Noé bárkára szállása.Crowe a Twitteren biztatta 1,37 millió követőjét, hogy továbbítsák meghívóját Ferenc pápa Twitter-címére, a @Pontifexre. Aztán az Oscar-díjas sztár rájött, hogy ez gyakorlatilag túlterheléses támadást jelent a pápa Twitter-fiókja ellen, ezért rögtön bocsánatot is kért, fenntartva, hogy azért valahogy össze kellene hozni azt a vetítést.

noéfilm

Crowe ötlete nem rossz, ugyanis ha a pápának tetszik a Noé, az hatalmas segítség lenne a film számára. A széles látókörű és fejlett humorérzékkel megáldott Ferenc pápától akár nem is állna távol, hogy lájkolja a filmet, ám kérdéses, hogy a katolikus egyház feje teljesíthet-e egy ilyen kérést, hiszen el lehet képzelni, utána ki mindenki kérne tőle egy kis marketingtámogatást. Ferenc pápa eddig nem válaszolt Crowe-nak.

Noé hazai bemutató: 2014. március 27

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon