asdf

Ryan Gosling Marvel képregényhős lesz?

Amikor Joaquin Phoenix visszautasította Doctor Strange szerepét, a Marvel nem esett kétségbe, körülnézett a színészek palettáján és azóta is keresi a legjobbat.
Doctor Strange szerepére már számtalan színészt hoztak hírbe. Nyár elején még igen hosszú volt a lista, de azóta Tom Hardy és Benedict Cumberbatch is visszautasította az ajánlatot. A studió most őket szemelte ki: Ryan Gosling, Keanu Reeves és  Jared Leto (állítólag korábban már visszautasította a szerepet).
goslingmarveldc_header
A The Guardian szerint Gosling már találkozott a producerekkel, és esélyes, hogy ő is képregényhős lesz. A pletykák szerint a Summit Entertainment is felajánlotta Harry Houdini szerepét egy kalandfilmben, amelyben életre keltheti a világhírű bűvészt, akit eredetileg Johnny Depp játszotta volna, de neki dolga lesz a Karib-tengeren, illetve David Ayer rendezésében készülő Suicide Squad is megemlítésre került. Mivel a DC Comics Suicide Squad című, szuperellenségekről szóló képregényéből is film készül, az egyik szerepet jó eséllyel Gosling fogja kapni. A Warner Suicide Squad szerepére ajánlatot tett Will Smithnek, Margot Robbie-nak és még Tom Hardynak is. Hivatalosan még nem erősítették meg egyik hírt sem.
Megosztás facebookon