asdf

Ryan Renyolds testében újjászületni már nem lehetetlen

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: freeman film
A július 23-án mozikba kerülő Önkívület, Tarsem Singh legújabb sci-fije azzal a gondolattal játszik el, mi lenne, ha a halál nem a véget jelentené, és a halhatatlanság megvalósítható lenne.

"Ha kapna egy esélyt, kinek a testében születne újjá?„ – szegezte a kérdést egy újságírónak a rendező egy interjú során. „Számunkra egyértelmű volt a válasz. Ryan Reynolds! A pasi tökéletes választás. Sármos, magabiztos, érzékeny. Kell ennél több?”

Ryan_foto

A Looper – A jövő gyilkosa producerei ismét egy provokatív és feszült sci-fihez adták a nevüket, ami látványos akcióban és izgalmas fordulatokban bővelkedik. Az Önkívület-ben a test már többé nem börtöne a tudatnak, ugyanis egy különleges eljárással az emberi elmét képesek egy másik testbe helyezni. Ryan Reynolds játssza a fiatal gazdatestet, akiben Ben Kingsley karakterének tudata születik újjá.  „Sajnos nincs közös jelenetünk Sir Bennel.” – mesélte Reynolds egy online újságnak - „De sokat beszélgettünk a forgatási szünetekben. Eljátszottunk a gondolattal, milyen lenne, ha Sir Ben tudata tényleg bennem születne újjá. Vajon a feleségem (Blake Lively) mikor eszmélne rá, hogy nem én babusgatom a kislányunkat, hanem valaki más az én testemben…azért ez elég meredek lenne.”

Hogy végül kinek a tudata él tovább Ryan Reynolds testében az Önkívület sci-fiben, és milyen nem várt mellékhatások miatt kerül veszélyes helyzetekbe a színész, az július 23-án kiderül a mozikban. 

Megosztás facebookon