asdf

Saját valóságshowt kap Matthew McConaughey

  • Szerző: Nikk
Az Oscar-díjas színész nem csak Leonardo DiCapriót utasította maga mögé a legnevesebb filmes gálán, de győzelméért brutálisan lefogyott, aztán állatvédőként is bemutatkozott a nagyvilág előtt, végezetül pedig édesanyjával sétált meghitten az utcán, kézen fogva.

Most a Universal Channel műsorán Hollywood régi-új üdvöskéje újabb arcát mutatja be a magyar közönségnek. Az Ed TV-ben egy olyan videotékást játszik, aki saját valóságshow-t kap, amely aztán teljesen felforgatja a férfi életét.

Matthew McConaughey1

Matthew McConaughey ezúttal a vígjátékok világába tesz némi kitérőt, a filmbeli kiránduláson pedig olyan sztárok kísérik el a színészt, mint a kőkemény Woody Harrelson, a mindig vicces Ellen DeGeneres és a dögös Elizabeth Hurley. Igazi csillaghullás várható tehát az Ed TV-ben. 

 Matthew McConaughey 2

A történet szerint Ed Pekurny (Matthew McConaughey), a hétköznapi videotékás éli életét, míg egy napon egy tévéproducer fel nem fedezi magának a férfit, és saját valóságshow-t ajánl neki. Az Ed TV óriási siker lesz, a hirtelen híressé vált Ed azonban nehezen birkózik meg a felhajtással. Hollywood könyörtelen szorításába kerül, ráadásul még bátyja barátnőjébe is beleszeret.

 Matthew McConaughey3

Vajon egy mű világban lehet igazi a happy end? Erre a kérdésre keresi a választ Ron Howard dramedyje, az Ed TV május 17-én szombaton, 21:00-kor, csak a Universal Channel műsorán!

Matthew McConaughey4

Matthew McConaughey 5

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon