asdf

Sok szempontból megújul az Underworld

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
13 éve izgatja a világot a vámpírok és vérfarkasok háborúja. És most új fejezet kezdődik. Az Underworld – Vérözön sok szempontból megújul a korábbi részekhez képest.

Bár egy-két alapértékhez ragaszkodik: például Kate Beckinsale-hez valamint a sorozat produceréhez, Len Wiseman-hez (aki az első két részt rendezte, és tavalyig Beckinsale férje is volt).

Underworld_karakterek_web_1Ezúttal A trónok harca két szereplője is megmutatja, hogy szívesen vesz részt továbbra is a véres fantáziarohamok életre keltésében. De Charles Dance-nál és Tobias Menzies-nél van még egy érdekesebb: Anna Foerster, a Vérözön rendezője. Egy nő!

underworld_director_cast_nycc"Nagyon akartam, hogy a lehető legtöbb vagina működjön közre a film készítésében." – viccelt (kissé szerencsétlenül) Kate Beckinsale nemrég, a New York-i ComicConon, ahol rengeteg rajongó előtt mutattak be részleteket a filmből. De azután komolyabban folytatta.

Underworld_karakterek_web_2

"Remélem, hogy néhány év múlva egy ilyen beszélgetés, hogy milyen nő rendezővel dolgozni, egészen másképp folyik majd." Az biztos, hogy Kate Beckinsale nemcsak az egyenjogúság nevében örült Anna Foerster-nek: "Ő ideálisan egyesíti magában egy női és egy férfi rendező legjobb tulajdonságait. Érzékeny, figyelmes, kemény és határozott. És imádja a vámpírokat."

Underworld_karakterek_web_3

Hogy melyik női és melyik férfi tulajdonság, már mindenki maga döntheti el.

Underworld_karakterek_web_4

 Underworld – Vérözön/Underworld: Blood Wars - Hazai bemutató: 2016. december 1.

Megosztás facebookon