asdf

Stan Lee nem cameozik A galaxis őrzőiben

A képregényguru Stan Lee eddig az összes Marvel filmben cameozott, de most megszakítja ezt a hagyományt, A galaxis őrzőiben nem kíván szerepelni.

Bár eddig minden sajátgyártású Marvel filmben feltűnt, de még sok olyanban is, amelyben az ő karakterei szerepelnek, a stúdió legújabb filmjében, A galaxis őrzőiben még sem kíván részt venni. Ez többek között azért is furcsa, mert mára az általuk készített filmek védjegye lett rövid beugrószerepe, a dolognak viszont elég egyszerű oka van, amit maga a mester árult el egy interjúban: 

"Ez az egyetlen csapat, amelyet nem én alkottam. Még abban sem vagyok biztos, hogy kicsodák ők."

Stan Lee

Ez azért elég furcsa, mert bár valóban nem ő készítette a képregényt, hanem Arnold Drake és Gene Colan alkotta meg őket még 1969-ben, de akkortájt pont ő volt a Marvel képregények szerkesztője. 

Stan Lee olyan szerződést kötött a filmes céggel, melynek értelmében minden olyan filmben cameozhat, mely az ő karaktereit használja fel. Ha A galaxis őrzőben nem is láthatjuk majd, de az Amerika kapitány: A tél katonája című filmben benne lesz, ahogy feltehetőleg a Bosszúállók: Ultron kora is tartalmaz majd egy Stan Lee cameot.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon