asdf

Star-Lord és csapata megérkezett Hollywoodba

A minap tartották meg az Angyalok Városában A galaxis őrzőinak vörös szőnyeges premierjét. Az eseménynek otthont adó, impozáns Dolby „Színház” előtt óriási tömeg verődött össze csak azért, hogy első ízben láthassa a Marvel grandiózus vállalkozását. A képek magukért beszélnek.

Talán nincs még egy ilyen stúdió, aminek a filmjei körül ekkora az őrület. A galaxis őrzői-nek premierjén összeverődött rajongók és színészek biztos nem érezték magukat ezen az estén.

a_galaxis_orzoi_vorosszonyeg_17

A film sztárjai is képviseltették magukat a rendezvényen. Meglepetésként a vörös szőnyegen feltűnt Nathan Fillion is, akinek a cameo-ját továbbra is rejtélyes „köd” burkolja körül.

a_galaxis_orzoi_vorosszonyeg_6

Egy kis érdekesség a bulvár-téma iránt érdeklődőknek: a film főszereplője, Chris Pratt a feleségével, a szintén színészi mesterséget űző Anna Faris-szel érkezett a díszbemutatóra, akivel 2009 óta él harmonikus házasságban.

a_galaxis_orzoi_vorosszonyeg_9

Érthető a felhajtás a film körül, ugyanis nem csak a Marvel bízik benne nagyon, hanem Hollywood is. Egy frissen publikált elemzés szerint Star-Lordék menthetik meg az idei blockbuster-nyarat, ami több esetben sem hozta azokat az eredményeket – A csodálatos Pókember 2., A holnap határa – amiket az elemzők vártak tőlük.

a_galaxis_orzoi_vorosszonyeg_1

a_galaxis_orzoi_vorosszonyeg_2

a_galaxis_orzoi_vorosszonyeg_3

a_galaxis_orzoi_vorosszonyeg_4

a_galaxis_orzoi_vorosszonyeg_5

a_galaxis_orzoi_vorosszonyeg_7

a_galaxis_orzoi_vorosszonyeg_8

a_galaxis_orzoi_vorosszonyeg_10

a_galaxis_orzoi_vorosszonyeg_11

a_galaxis_orzoi_vorosszonyeg_12

a_galaxis_orzoi_vorosszonyeg_13

a_galaxis_orzoi_vorosszonyeg_14

a_galaxis_orzoi_vorosszonyeg_15

a_galaxis_orzoi_vorosszonyeg_16

 

A galaxis őrzőinek magyarországi bemutatójára 2014. augusztus 14-én kerülhet sor.

Megosztás facebookon