asdf

Szeptemberi DVD/BD megjelenések

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: Pro Video Film
Akik szeptemberben otthoni kikapcsolódásra vágynak, azok nem fognak csalódni, itt van a Pro Video e havi DVD és Blue-ray kiadványainak listája!

Vasember 3

A hónapot az év legsikeresebb filmjével kezdjük, a Robert Downey Jr., és Gwyneth Paltrow főszereplésével készült a Vasember 3-mal, amely szeptember 4-én jelenik meg 3D Blu-rayen, Blu-rayen és DVD-n. A Vasember hazai video forgalmazásában először nemcsak, hogy Blu-rayel, de két lemezes 3D Blu-ray steelbook változattal is érkezünk, ami a Media Marktban és az Xpress.hu-n lesz elérhető.

A rajongók nagy örömére a Vasember 3. Blu-ray kiadványokon megtalálható lesz a Marvel One-Shot soron következő negyedik rövidfilmje, a Carter ügynök is, amiben Peggy Carternek, a titkosügynöknek kell lelepleznie a rejtélyes „Zodiakust”. Cartert az Amerika kapitányból megismert Hayley Atwell kelti életre, de a filmben feltűnik Tony Stark édesapjaként Dominic Cooper is számos meglepetést tartogató cameo mellett.

A rajongók exkluzív bepillantást nyerhetnek a látványos Thor: Sötét világ-ba, beleshetnek a kulisszák mögé, hogy milyen is Vasember maszk nélkül, érdekes interjúkat láthatnak a stábtagokkal, színészekkel , akik beavatnak minden nézőt a felkészüléstől kezdve a forgatási titkokig, és a film egyik legemlékezetesebb jelenetének alkotási folyamatának létrejöttét is (Az Air Force One elleni támadás) megnézhetik.

 

A nagy nap

Családi bonyodalom, káosz, viccesebbnél viccesebb jelenetek, félreértett helyzetek, ez nem más, mint a szupersztárokban bővelkedő A nagy nap, mely szeptember 4-én jelenik meg DVD-n. Diane Keaton, Robert De Niro, Robin Williams, Amanda Seyfried, Katherine Heigl játéka mozgásba lendíti mindenki rekeszizmát. 

A kis hableány 1-2.

Szintén a hónap elején, szeptember 4-én jelenik meg a több, mint 7 éve várt Kis hableány DVD-n. A klasszikus történet mellett a 2. rész is kapható lesz DVD-n. Ariel története ismét korlátozott ideig, várhatóan jövő év végéig lesz elérhető. 

A szökevény

A Harrison Ford rajongóknak az 1993-as Szökevény című film Blu-ray változatával kedveskedünk szeptember 4-től, melyen vadonatúj magyar extrák hozzák testközelbe az embervadászatot. 

Mellékhatások

Steven Soderbergh váratlan fordulatokban bővelkedő thrillere, a szeptember 11-én DVD-n megjelenő Mellékhatások izgalmas pillanatokat tartogat minden filmrajongó számára.  A rendező mellett Jude Law, Rooney Mara, Catherine Zeta-Jones, és Channing Tatum neve is garancia a sikerre. Mellékhatások nélkül bárkinek ajánljuk, aki egy igazán izgalmas, elgondolkodtató, feszült krimire vágyik!

Nikita - első évad 

A több éve várt szexi és kíméletlen bérgyilkosnő, Nikita történetének első évada szeptember 18-án jelenik meg DVD-n. A nőt, akit egy titkos szervezet mentett meg a halálbüntetés karmaiból, profi kiképzést kapott, azonban egy idő után megszökik és a titkos kormányügynökség ellen fordul, akik tovább folytatják az ifjoncok kiképzését. A kiadványon kimaradt jelenetek és egy két részes dokumentumfilm is megtalálható lesz.

 

A nagy Gatsby

A Carey Mulligan, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire és Joel Edgerton főszereplésével készült A nagy Gatsby szeptember 18-án jelenik meg 3D Blu-rayen, Blu-rayen és DVD-n. Baz Lurman csodálatos látványvilágú filmjének Blu-ray változata a rajongók nagy örömére sorra bővelkedik az extrákban. A kimaradt jelenetek és alternatív befejezéseken túl, az alkotók segítségével bepillantást nyerhetünk a jazzkorszak legizgalmasabb időszakába és a ’20-as évek csodálatos divat világába is. Limitált példányszámban kihagyhatatlan karácsonyi ajándékkal is jelentkezünk: egy különleges bársonydobozos kiadással, mely a 3D Blu-ray és Blu-ray lemezek mellett a film csodálatos zenéjét is tartalmazza.

A Leonardo DiCaprio rajongók pedig egy három filmet tartalmazó – Eredet, Hazugságok hálója, Véres gyémánt – díszdobozzal is ékesíthetik a DVD gyűjteményüket. 

Tengerparti Tinimozi

A Disney idén ismét célba veszi a tini korosztályt és időutazásra invitálja őket. A Pomádé hangulatát megidézve a ’60-as évek tengerparti világába csöppenünk a Tengerparti Tinimoziban. Tánc, zene, őrület szeptember 25-én DVD-n.

Megosztás facebookon