asdf

Szexszimbólumokkal díjjaz az MTV Movie Award

  • Szerző: AnnMarie
A modellvilág egyik legfelkapottabb alakja, Kate Upton nemrégiben apró bikiniben győzte le a gravitációt, tavasszal pedig egy amerikai romkomban, A csajok bosszújában lesz látható a szőke szexbomba. Előtte azonban a film szereplőgárdája, így többek között Kate, Cameron Diaz és a 40 és annyiból ismert Leslie Mann is díjat ad át az április 13-án megrendezésre kerülő MTV Movie Awardson.

A facér szupermodell, Kate Upton, aki nemrégiben a Sports Illustrated zérógravitációs fotózásán lebegett egy szál bikiniben ezúttal színészi kvalitásait igyekszik bizonyítani A csajok bosszúja című vadiúj filmben. Na, meg persze azt, hogy attól még, hogy dobta a pasija, ő marad a világ legszexibb nője. Az MTV Movie Awardson nem csak ő, de az április 24-én bemutatásra kerülő romantikus komédia főszereplői is ott lesznek a díjátadók között, így Cameron Diaz és Leslie Mann is. A történet szerint ők hárman fognak össze, hogy egy csalfa üzletembert móresre tanítsanak, a közönség legnagyobb örömére azonban már az Arany Popcorn ünnepén kiderül, hogy mozog együtt a trió a kamerák előtt.

 

Az MTV Movie Awards minden évben a tavaszi blockbuster szezon kezdetét jelzi, amellett, hogy megemlékezik az elmúlt év legnagyobb hollywoodi szuperprodukcióiról. Idén a Törtetők című kultsorozat szereplőgárdájától Generációs-díjat vesz át Mark Wahlberg, a Transformers 4 sztárja, aki ezzel olyan szupersztárokhoz csatlakozik a sorban, mint Jamie Foxx vagy Johnny Depp. A leglazább filmes gála műsorvezetője Conan O’Brien, Amerika egyik kedvenc tévés műsorvezetője lesz, akinek a TBS-en saját late night show-ja fut,óriási sikerrel.

Hogy A Wall Street farkasa vagy éppen Az éhezők viadala: Futótűz lesz az idei Movie Awards favoritja? Ismét hasra esik-e Jennifer Lawrence? Kilép-e a többi 2013-as szuperprodukció árnyékából A hobbit – Smaug pusztasága és a Családi üzelmek? Április 13-án kiderül. Az MTV filmes gáláját több mint 60 csatorna közvetíti majd, addig is a filmrajongók awww.MovieAwards.MTV.com oldalon szavazhatnak kedvenceikre!

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon