asdf

Teljesítette küldetését a Free Guy, jöhet a folytatás!

A Ryan Reynolds és Jodie Comer főszereplésével készült Free Guy hódít a mozikban. A színész megerősítette, hogy a Disney is rábólintott a folytatásra.
Shawn Levy (Stranger Things) rendezése 100 millió dollárból (30 milliárd forintból) készült, amely 26 millió dolláros jegybevétellel indított a nyitó hétvégén. A teljesítmény azért is figyelemre méltó, mert a Free Guy jobban startolt, mint a The Suicide Squad, bár utóbbi egyúttal az HBO Max-ra is felkerült, előbbit pedig 45 napig csak mozikban fogják forgalmazni.
freeguymovie
A Matt Lieberman ötlete alapján készült film eddigi bevétele globálisan már közel 54 millió dolláros jegyeladásnál jár. A Rotten Tomatoes-on 83%-os, a közönség/felhasználók által pedig 95%-os értékelésen áll.

Ryan Reynolds így reagált az eredményeket látva: "A reakciókat és most a nézőszámot látva eldobtam az agyam. Köszönöm nektek! Szívmelengető, mennyien pártfogolnak [minket]".
freeguycast
Ryan Reynolds humora utánozhatatlan és stílusosan "marketingeli" az éppen aktuális filmjét. Deadpool-ként még a premier előtt a Free Guy előzeteséről is elmondta véleményét egy videóban, Korg társaságában, akit a Thor - Ragnarök-ben és a Bosszúállók - Végjáték-ban láthattunk. Korg-ot egyébként Taika Waititi "formálja meg", kőkeményen, és aki mellesleg a Free Guy-ban a rosszfiút is játssza. Deadpool és Korg reakciója brilliáns! Így kell menő promót csinálni egy filmnek!
Remek hír azoknak, akik bírták a filmet, hogy tervben van a FREE GUY folytatása, amit a színész erősített meg közösségi oldalán:

"Miután három évig küldözgettem a Free Guy-t, mint eredeti szellemi tulajdonú filmet, a Disney most végre megerősítette, hogy szeretnének egy folytatást."
Megosztás facebookon